„Sunt mândră de mine”. Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a pățit artista

„Sunt mândră de mine”. Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a pățit artista
„Sunt mândră de mine”. Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a pățit artista

În urmă cu câteva luni, Adda a aflat că suferă de o boală numită Bolerioză. Un an și jumătate artista a urmat mai multe tratamente greșite și nu s-a simțit deloc bine. Ea a vorbit pe rețelele de socializare despre tratamentul pe care îl urmează în momentul actual, iar pentru a se vindeca definitiv, este nevoită să facă încă 74 de injecții.

Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare

Adda este o artistă foarte îndrăgită și iubită de fanii ei, dar în ultimul timp vedeta nu a trecut deloc prin momente bune, după ce a aflat că suferă de Bolerioză, viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Ea a povestit cu lacrimi în ochi că este mândră de ea că a reușit să ducă tratamentul până la capăt cu foarte multă răbdare.

Vedeta a trecut prin clipe foarte grele, dar a fost foarte ambițioasă și a reușit să parcurgă tot acest drum, care nu a fost deloc ușor pentru ea, după ce a fost nevoită să renunțe la multe lucruri care îi plăceau.

Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare
Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

''Mai am 74( n.r. injecții) și îmi vine să bocesc puțin că eu am și fobie foarte mare de ace și de injecții.

Sunt mândra de mine că m-am montat psihic și pot să le duc.'', a declarat Adda în mediul online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am avut noroc că n-am murit”. Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat


De ce și-a dorit Adda să slăbească

Adda a aflat că tratamentul pe care l-a ținut atât de mult timp era greșit, iar diagnosticul corect l-a primit după o perioadă foarte lungă de timp și multe investigații. După toate aceste lucruri care s-au abătut în viața ei, aceasta și-a dorit să își schimbe total stilul de viață și să își pună sănătatea pe primul loc.

Artista a menționat că încă se gândește, cu groază, că dacă se va îngrășa vreodată va fi din nou subiect de bârfă, deoarece societatea ne lucrează psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori.

„Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea. Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori.

Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și ne iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!'', a spus Adda pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adda
Adda, în lacrimi pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda, urecheată de soacră pentru cum îl tratează pe Cătălin? „Nu sunt sclava așteptărilor...”

Citeste si: Adda, dezvaluiri despre depresia postnatala: "Plangeam mult! Nu ma mai regaseam"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adda a slabit 27 de kilograme intr-un an, dupa ce a nascut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies