Satena a explicat, pas cu pas, cum pregătește supa cremă de cartofi dulci.
Diana Bart, cunoscuta și îndrăgita jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare atunci când nu se află pe micile ecrane. Aceasta reușește să împartă de fiecare dată numeroase rețete delicioase pentru toți cei din mediul online, iar alternativele sănătoase nu lipsesc niciodată atunci când alege să pregătească un mic dejun delicios, un prânz sau chiar cina. Din doar câteva ingrediente, reușește să ofere gust în farfurie, pe care îl împarte de fiecare dată că toți cei care vor să aibă și ei un stil de viață echilibrat și o alimentație sănătoasă.
Ingrediente:
- 3 cartofi dulci
- 1 ceapă alba mare
- 4 căței de usturoi
- 2 păstârnaci
- 2 cartofi roșii (sunt mai cremoși)
- ½ sticlă smântână lichidă
- Sare, piper roșu
Cum pregătește Diana Bart supa cremă de cartofi dulci
Citește și: Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Începe prin a tăia cubulețele cât mai mici de cartofi, pe care le amestecă împreună cu sare și ulei, apoi le bagă la cuptor. Între timp, cu o lingură de ulei, sunt puse la înăbușit și celelalte legume, în 1,5 l de apă. După ce au fiert, iar cartofii sunt gata, supa începe să fie blenduită, iar ulterior se adaugă smântâna lichidă și se mai lasă într-un clocot.
Crutoanele sunt la fel de importante, așa că taie pâinea cubulețe și le bagă la cuptor pentru 13 minute, aromatizate cu mai multe condimente. “Tăiem cubulețe cât mai mici din cartofi, le amestecăm cu sare și puțin ulei și le dăm în cuptorul încins pentru aproximativ 30 de minute până se crocănțesc. Între timp punem la înăbușit 1 lingură de ulei de floarea soarelui presat la rece și toate legumele, alături de 1,5 l apă.View this post on Instagram