VIDEO Supă de pui cu găluște, rețeta Alinei Laufer. “Găluște pufoase de fiecare dată.”

VIDEO Supă de pui cu găluște, rețeta Alinei Laufer. “Găluște pufoase de fiecare dată.”
VIDEO Supă de pui cu găluște, rețeta Alinei Laufer. “Găluște pufoase de fiecare dată.”

Vedeta a dezvăluit cum face ea ca găluștele să fie mereu pufoase pentru supă.

Alina Laufer a dezvăluit, în cadrul rubricii Să crești mare , acolo unde a obișnuit cu rețetele sale, care sunt ingredientele pentru supa de pui și care sunt pașii în realizarea ei.

Supă de pui cu găluște, rețeta Alinei Laufer[Sursa foto: Freepik]

Ingrediente:

  • Carne de pui
  • Ceapă
  • Morcovi
  • Albitură
  • Dovlecei
  • Griș
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper

Cum pregătește Alina Laufer supa de pui cu găluște

Citește și: VIDEO Pui la cuptor cu citrice și ierburi, pregătit de Alina Laufer: „Arată și miroase spectaculos. Puteți să o serviți cu un piure de cartofi, o sălățică lângă, cu pâine proaspătă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Somon marocan, pregătit după rețeta Alinei Laufer: „Este o mâncărică de somon, care este chiar mai bună a doua zi decât imediat ce o facem. Rezistă foarte bine la frigider.”

Alina Laufer începe prin a pune carnea la fiert, împreună cu legumele, iar cât timp acesta fierb, se ocupă de compoziția găluștelor.  „Face o rețetă care nu e nouă pentru că supa de pui cu găluște nu este în niciun fel o rețetă deosebită, dar este una foarte îndrăgită. Avem nevoie de carne de pui, ceapă, morcov, albitură, îmi place să pun și un dovlecel atunci când fierbe supa, griș, sare și piper.

Pun puiul la fiert și după mă ocup de restul ingredientelor. Ceapa o las întreagă, o pun în supă, acum punem legumele și le lăsăm la fiert.”, a povestit blondina pentru Stirile Kanal D.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Care este secretul Alinei Laufer pentru găluște pufoase

Alina Laufer a dezvăluit care este secretul pentru ca găluștele să iasă pufoase de fiecare dată. A cântărit oul, iar la 72 g, a folosit la 65 g de griș. Toarnă grișul în ploaie, iar după ce compoziția este gata, îl lasă un sfert de oră la temperatura camerei. Pune găluștele în apă cu lingurița înmuiată în apă rece, apoi le lasă la fiert câte 5 minute pe fiecare parte, cu capacul foarte puțin dat deoparte, apoi le mai lasă 10 minute cu

capacul pus bine pentru a se umfla. Adaugă și verdețurile, iar supa este gata. „Ne ocupăm de compoziția noastră de găluște. Cântărim oul, are 72 g. Asta înseamnă că o să pun în jur de 65 g de griș. Turnăm grișul în ploaie. Trebuie să fie o compoziție lichidă și o să las cel puțin un sfert de oră la temperatura camerei, în timp ce fac alte lucruri, pentru că el se umflă și se întărește.
Luăm în lingurița înmuiată în apă rece compoziția și le punem în oală. Lăsăm să fiarbă acoperit pentru 5 minute, după care le întoarcem, mai lăsăm 5 minute să fiarbă, doar foarte puțin cu capacul dat, apoi le mai lăsăm încă 10 minute la fiert cu capacul pus bine, să se umfle. Supa nu este supă fără pătrunjel proaspăt din belșug. Supa noastră este gata, totul a fiert, nu rămâne decât să o așezăm în farfurie.
Aceasta a fost rețeta mea pentru găluște pufoase de fiecare dată.”,
a mai povestit Alina Laufer.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies