Surprinde-ți iubitul cu un cadou de ziua lui. 6 idei cu care nu ai cum să dai greș

idei de cadouri pentru iubitul tău
Idei de cadouri pentru iubitul tău

Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai bune idei de cadou pe care le poți oferi iubitului tău.

Dacă atunci când vine vorba de femei, bărbații au o paletă foarte mare de unde pot să aleagă atunci când vor să-i ofere partenerei un cadou, ei bine, noi femeile găsim mai greu cadouri pentru partenerii noștri. În general, bărbații nu sunt la fel de romantici precum suntem noi, iar ei preferă cadourile practice, pe care le pot utiliza în viața de zi cu zi. Astfel, cel mai bun sfat pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când cauți un cadou pentru iubitul tău este să fii foarte atentă la preferințele lui și la ceea ce are nevoie.

Dacă însă ești lipsită de inspirație și totuși vrei să-i iei un cadou practic sau iubitul tău este unul romantic și vrei să îi pregătești o surpriză, atunci în rândurile următoare vei descoperi câteva idei de cadouri pentru bărbați de unde te poți inspira.

Cadouri romantice pentru ziua iubitului tău

O cină romantică

Citește și: Cina perfectă pentru persoana dragă. Ghidul complet pentru a impresiona pe cineva, prin preparate sofisticate și prezentare impecabilă

Cadouri romantice pentru ziua iubitului tău
Cadouri romantice pentru ziua iubitului tău[Sursa foto: freepik]

Deși poate părea previzibil, o cină romantică pregătită de tine poate constitui cadoul perfect pentru iubitul tău. De cele mai multe ori, ritmul de viață alert ne face să pierdem din vedere lucrurile esențiale, iar astfel uităm să ne bucurăm de micile momente pregătite împreună.

Surprinde-ți iubitul și organizează o seară romantică doar pentru voi doi. Pregătește-i mâncarea sa preferată, cumpără un vin roșu, pune câteva lumânări pe masă, petale de trandafir și puțină muzică de fundal. Nu uita de tort și de șampanie! Transformă seara respectivă într-un adevărat răsfăț și bucurați-vă de clipele frumoase petrecute împreună.

Un album foto

Clipele frumoase petrecute alături de persoana iubită valorează foarte mult.

Tocmai de aceea, ne place să avem amintiri care să ne aducă aminte de experiențele trăite. Oferă-i cadou iubitului tău un album foto în care să surprinzi cele mai frumoase momente petrecute împreună. Poți să îi scrii și un mesaj drăguț pe copertă sau să personalizezi fiecare pagină a albumului după bunul plac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O brățară personalizată

Cadouri romantice pentru ziua iubitului tău
Cadouri romantice pentru ziua iubitului tău[Sursa foto: freepik]

Deși bărbații nu sunt foarte pasionați de accesorii, o brățară masculină, care poate fi asortată atât la o ținută casual, cât și una office poate să constituie un cadou de-a dreptul inspirat pentru partenerul tău de viață. Dacă vrei să păstrezi o notă romantică, poți să o personalizezi cu inițialele voastre sau cu data în care v-ați cunoscut.

Idei de cadouri practice pentru partener

Atunci când vorbim despre cadouri practice pentru partener, trebuie să știi foarte bine ceea ce are nevoie, dar și care sunt hobbyurile și pasiunile lui. Iată câteva idei:

O trusă cu unelte

Idei de cadouri practice pentru partener
Idei de cadouri practice pentru partener[Sursa foto: freepik]

În viața fiecăruia vine mereu câte un moment în care vei avea voie să bați un cui, să repari o țeavă sau să dai câteva găuri în pereți.

Astfel, o trusă cu unelte poate să fie un cadou practic și foarte folositor pentru iubitul tău, mai ales dacă nu are una acasă. Mai mult decât atât, poți să personalizezi uneltele respective pentru a transforma un cadou obișnuit într-unul de-a dreptul special.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kit de bere artizanală

Toată lumea știe că berea este una dintre băuturile preferate ale bărbaților. Așadar, iubitul tău cu siguranță că se va bucura să-și facă propria sa băutură acasă. Oferă-i în dar un kit de bere artizanală și lasă-l să se bucure de micile plăceri ale vieții la un pahar de bere cu băieții.

Echipamente sportive

Citește și: 10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Idei de cadouri practice pentru partener
Idei de cadouri practice pentru partener[Sursa foto: freepik]

Dacă iubitul tău este un împătimit al sporturilor sau dacă pur și simplu are nevoie de o motivație pentru a se duce la sală, atunci un echipament sportiv este alegerea perfectă atunci când vine vorba de cadouri. Poți să îi oferi un shaker în care să-și prepare băuturile proteice sau poți să îi faci cadou un ghiozdan de drumeții pentru a vă bucura împreună de o aventură pe munte. Există o gamă largă de obiecte sportive de unde poți alege, iar indiferent de alegerea făcută, va fi un cadou util pe care îl va folosi cu plăcere.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cadouri inspirate de casă nouă pentru când nu ai idei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies