Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi: „A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție.”

Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi: „A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție.”
Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi: „A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție.”

Artistul și soția sa au avut parte de o întâlnire memorabilă cu părinții lui.

Tavi Clonda a fost recent invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația specială pe care a avut-o și o are în continuare cu Gabriela Cristea. Artistul a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire dintre soția și părinții săi.

Prima întâlnire dintre părinții lui Tavi Clonda și Gabriela Cristea, un real succes

Citește și: Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională? „Eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Mi s-au schimbat prioritățile.”

Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi
Familia Clonda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre momentul în care Gabriela Cristea a rămas însărcinată pentru prima dată: „S-a supărat și plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Artistul a dezvăluit că totul a decurs ca la carte, însă emoțiile au fost vizibile de ambele părți, atât în cazul soției, cât și al părinților.

Țin minte și acum fața ei, fericită, emoționată, se înroșise. Venisem și cu mașina ei. Tata era cu mașinile, mă întreba ce mașină are. Încerca să schimbe subiectul ca să ascundă niște emoții pe care le-au avut. A fost ca în adolescență, ca și când am avut pentru prima oară iubită.

A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție. Foarte frumos. Mie îmi era teamă cumva, pentru că la Brașov bunica are o casă, o curte mare frumoasă, dar nu știu cât de renovată era la momentul ăla. I-am spus mamei să nu își facă griji atâta timp cât e curat în casă, iar oamenii au sufletul curat, exact așa cum m-a învățat și ea. Da, trebuie să faci o curățenie, să gătești, dar i-am spus mamei să nu își facă griji, pentru că ea e o fată naturală și o să-i placă foarte mult .”, a povestit Tavi Clonda.

Ce sfaturi i-au dat părinții lui Tavi Clonda cu privire la Gabriela Cristea?

Tavi Clonda povestește cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții săi
Familia Clonda [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artistul a mărturisit că mama sa a fost cea care i-a spus că aibă grijă în relația cu prezentatoarea TV.

Tata o singură dată mi-a zis atunci când eram mic și aveam o relație de prea mult timp. Mi-a zis că trebuie să cunosc mai multe fete. Cred că a fost singura discuție despre fete cu tata din viața mea. Mama nu știu dacă mi-a zis, pentru că a plăcut-o pe Gabriela, dar la un moment dat parcă mi-a zis să am și eu grijă.

Cred că mi-a zis să am grijă de mine, adică să nu mă arunc cu capul înainte, cum fac mamele așa protective, ușor geloase. Tot timpul îi ziceam să aibă încredere în mine și în felul în care m-a crescut .”, a mai spus Tavi Clonda.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies