„Toată lumea.” Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei

„Toată lumea.” Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei
„Toată lumea.” Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în anul 2015 și au reușit să își clădească una dintre cele mai apreciate familii din showbiz-ul românesc. Cei doi au o comunitate foarte mare de oameni care îi susțin și le sunt alături la fiecare pas.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi multe dintre evenimentele care au loc în viața ei, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute. Cei care o urmăresc sunt alături de ea în orice moment și o susțin cu orice decizie ar lua.

Citește și: „El mă înșela pe banii mei.” Gabriela Cristea, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Marcel Toader

Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fete, care au fost rodul iubirii lor și care le seamănă perfect. Se pare că micuțele au luat multe lucruri de la părinții lor, mai ales că acum, când toți se confruntă cu aceeași problemă.

Prezentatoarea TV este o persoană sinceră și foarte deschisă cu persoanele care o urmăresc și nu numai.

Fără să se sfiască, ea a recunoscut care este problema cu care se confruntă atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei.

Vedeta a menționat că în familia lor este un lucru normal, ca toată lumea să sforăie, chiar dacă sunt obosiți sau nu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Toată lumea sforăie, începând cu mine. Eu dacă sunt foarte obosită, sforăi foarte tare. Dar și Tavi sforăie, și fetele sforăie, deci este bine. Suntem o familie de sforăicioși.”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni TV.

Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei
Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea are probleme de sănătate

Din păcate, pentru Gabriela Cristea sforăitul nu este singura problemă de care are parte, deoarece, de mai mult timp se luptă cu o infecție pe care o are în corp și care o pune în dificultate de fiecare data când are

sistemul imunitar scăzut.

Din cauza faptului că nu beneficiază de foarte mult timp liber, prezentatoarea TV nu a putut să își rezolve problema. Însă, de acum, este  hotărâtă să se pună pe ea pe primul loc și să fie mai atentă.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine.

Am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme”, a declarat vedeta, în urmă cu ceva timp, conform Viva. 

Citește și: Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei
Cu ce problemă se confruntă Gabriela Cristea și familia ei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Am pus cruce, cum se spune.” Gabriela Cristea, vizită la psiholog după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în căsnicie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies