“Toată lumea se ceartă într-o relație.” Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist

“Toată lumea se ceartă într-o relație.” Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și  iubitul afacerist
Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist

Raluca Dumitru a făcut declarații despre viața amoroasă, pe care o are în prezent cu un om de afaceri, dar și despre care consideră că este secretul relației sale. Iată ce a spus vedeta!

Raluca Dumitru a devenit celebră în urma numeroaselor sale apariții la TV. Vedeta și-a făcut apariția pe micile ecrane atât ca invitat în cadrul unor emisiuni, dar și ocupând postul de prezentatoare. Totodată, Raluca a apărut și în videoclipurile unor artiști români precum Cristina Rus, BUG Mafia, Grasu XXL, Marcel Pavel etc. După ce a ales să renunțe la televiziune, Raluca Dumitru a intrat în lumea afacerilor. Așadar, în prezent, vedeta este proprietara unui magazine online de haine.

Citește și: Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Cred că acesta este secretul!” Ce declarații a făcut Raluca Dumitru despre relația cu iubitul ei

Raluca Dumitru, mărturisiri despre certurile în viața de cuplu

Raluca Dumitru a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața amoroasă, și mai ales relațiile în care a fost implicată. Recent, vedeta și-a făcut prezența la un eveniment monden, iar cu această ocazie a făcut declarații despre cum sunt gestionate certurile dintre ea și iubitul ei afacerist. Bruneta este de părere că respectul și comunicarea sunt cele care mențin o relație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Toată lumea se ceartă într-o relație, toată lumea are discuții, dar trebuie să știi cum să salvezi sau să te împaci. Atunci când este un conflict mai puternic, trebuie să știi când să lași de la tine. Este ca o balanță, și tu și el trebuie să lăsați de la sine ca să meargă relația, să comunici, respectul și cred că ăsta este secretul”, a declarat fosta concurentă Bravo ai Stil.

Citește și: Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a spus despre ținuta purtată de Viviana Sposub

Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alexandra Ungureanu, surprinsă nemachiată! Cum arată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” naturală?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Partenerul de viață al Ralucăi Dumitru dorește să rămână anonim

Raluca și-a făcut apariția de una singură la eveniment, lucru care a stârnit curiozitatea celorlalți din jur. Aceasta a precizat și despre faptul că iubitul ei a decis să rămână acasă. Bărbatul nu dorește să apară în spațiul public, deoarece nu îi place să fie în centrul atenției, lucru pe care Raluca Dumitru îl respectă în totalitate.

”Jumătatea este acasă. Sunt în continuare discretă și nu vreau să vorbesc foarte multe despre ce se întâmplă în relația noastră. Rămân așa pentru că îi apreciez decizia. Atâta timp cât el nu este de acord și nu-i place să apară, prefer să las lucrurile așa. El nu este din lumea noastră, a showbiz-ului. El se ocupă cu altceva și nu-i place să fie în prim-plan.

Are afaceri”, a spus Raluca Dumitru, potrivit Fanatik.

Citește și: Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou

Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Cred că acesta este secretul!” Ce declarații a făcut Raluca Dumitru despre relația cu iubitul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies