Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă. Colecția perfectă pentru acest anotimp!

haine de toamna
Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă

Anotimpul rece a venit mai repede decât credeam, iar vestimentația trebuie să fie pe măsură. Însă știați care sunt elementele de bază pe care trebuie să le aveți în garderobă?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 elemente vestimentare de bază pentru această toamnă. În plus, descoperiți și cum le puteți asorta astfel încât să aveți ținute din ce în ce mai bune! 

 

10. Cardigan

În primul și în primul rând nu trebuie să ignorăm faptul că în garderoba noastră trebuie să se afle un cardigan.

Indiferent de faptul că este unul simplu sau că are diverse imprimeuri drăguțe specifice sezonului rece de toamnă, acestea trebuie neapărat să se afle în garderoba noastră pentru a ne completa ținutele exact așa cum ne dorim, iar în plus să ne și ferească de timpul rece. Acest articol vestimentar este unul extrem de popular nu numai în acest an, aflându se în trenduri și anii trecuți, fiind unul clasic perfect pentru toamnă.
De asemenea, dacă veți apela la un articol vestimentar de tip cardigan care are și buzunare, cu siguranță vă va fi mai de folos decât credeți, putând să fie purtat indiferent de locul în care trebuie să ajungeți. 

9. Blazer cu o curea

Un alt articol vestimentar de luat în seamă în această toamnă este și blazerul cu o curea.

Pentru nenumărate persoane acest articol vestimentar reprezintă unul dintre preferate, în special în sezonul rece, dat fiind faptul că acest articol vestimentar pune accent pe talie indiferent de forma corpului, dat fiind faptul că datorită accesoriului existent puteți să strângeți cureaua astfel încât talia să fie evidențiată atât cât doriți. Acest blazer se poate purta singur simplu, dar și cu un alt articol vestimentar dedesubt, în funcție de cum vă simțiți mai confortabil.
Acest articol vestimentar vă oferi feminitatea pe care o doriți, însă într-un mod cât mai natural cu putință. 

Citește și: Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp. Lecții de stil!

Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Stil, eleganță și rafinament. 10 reguli de care femeile elegante vor ține cont întotdeauna!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

8. Cămașă cu mânecă lungă

Nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră nici cămașa cu mânecă lungă, indiferent că este simplă, în dungi sau având alte imprimeuri. Aceste articole vestimentare întotdeauna vor funcționa indiferent de sezon, însă în special toamna atunci când este puțin mai frig și ne dorim să avem un alt articol vestimentar dedesubt, însă să îl accesorizăm cu o cămașă largă, cu mânecă lungă, iar în partea de jos să purtăm fie o fustă, fie o pereche de pantaloni, dat fiind faptul că avem o gamă variată de

alte articole vestimentare care se potrivesc de minune cu o cămașă cu mânecă lungă. 

7. Palton

Bineînțeles că nici paltonul nu trebuie să lipsească din garderoba noastră pentru toamnă, motiv pentru care se află și el pe locul 7 în preferințele doamnelor pentru această toamnă. Paltonul va fi întotdeauna un element clasic, care se poate purta fie într-o culoare fie în mai multe culori, însă deseori regăsim paltonul într-o nuanță închisă de negru, bleumarin sau crem, oferind fiecărei persoane care alege să îl poarte o notă elegantă, indiferent de locul în

care se află. 

outfit toamna dama
Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă[Sursa foto: freepik]

6. Rochie pulover cu mânecă lungă

Pentru a păstra încă vara în garderoba noastră, putem apela și la o rochie însă pentru a fi potrivită pentru sezonul mai rece de toamnă se recomandă să purtăm rochiile pulover cu mânecă lungă. Acest articol vestimentar este potrivit și pentru toamnă dar și pentru iarnă, fiind extrem de elegante și ușor de accesorizat, păstrându-ne feminitatea indiferent de celelalte articole vestimentare pe care alegem să le purtăm, există nenumărate opțiuni la îndemână. 

5. Blazer închis peste rochie

Un alt articol vestimentar de luat în seamă, pe lângă blazerul cu curea, este și blazerul închis care se poartă deseori peste rochie. De obicei acest articol vestimentar se află într-o singură nuanță și are nasturi, astfel încât indiferent de faptul că pe dedesubt purtăm o rochie sau o cămașă, vom alege să închidem blazerul pentru a ne păstra nota de eleganță pe care ne-o dorim. De asemenea, în cazul în care optăm pentru o cămașă sau bluză pe dedesubt, se recomandă să avem în partea de jos o fustă, pentru a avea o continuitate puternică în toată ținuta noastră. Această combinație de articole vestimentare se poate purta în multe ocazii fiind un loc frumos, de toamnă, iar datorită faptului că deține și mâneci lungi, cu siguranță este o ținută care vă va ține de cald în zilele răcoroase de toamnă care sunt mai reci. 

tinute de toamna elegante
Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Cizme

Bineînțeles că nu trebuie să uităm nici de cizme, acestea fiind neapărat în garderoba noastră fie că este vorba despre toamnă sau iarnă, cizme pe care le putem purta și la fuste, pantaloni sau rochii, reprezentând încălțămintea potrivită indiferent de articolele vestimentare pe care alegem să le purtăm, de model, sau de mărime. Acestea pot fi scurte sau chiar până la genunchi, în funcție și de articolele vestimentare pe care alegem să le purtăm în partea de sus, bineînțeles că putem avea și toc, fără toc, sau cu puțin toc, în funcție de evenimentul la care luăm parte, însă indiferent de acesta, se recomandă să le purtăm la fuste și la rochii deseori. 

3. Eșarfe

Si eșarfele reprezintă un accesoriu de luat în seamă în acest sezon rece de toamnă, dat fiind faptul că tocmai, fiind rece, eșarfele ne țin de cald, în special dacă alegem să le purtăm în zona gâtului, fie strâns în formă de fundiță, fie lăsată largă pe lângă paltonul purtat, adăugând un strop de culoare acestuia. Eșarfele vor rămâne întotdeauna accesoriile elegante, pe care le vom putea purta indiferent de ținuta pe care o avem. Prin urmare, putem alege să legăm eșarfele noastre într-un mod elegant, sau într-un mod casual, însă indiferent de efortul depus pentru a accesoriza o ținută cu o eșarfă, aceasta va îndeplini cu siguranță cerințele noastre și ne va face să ne simțim cât mai confortabil cu putință în sezonul rece de toamnă. 

haine de toamna femei
Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă[Sursa foto: freepik]

2. Ținute office

De asemenea, dat fiind faptul că în sezonul de vară nu am putut purta prea mult ținutele office obișnuite, acestea se reîntorc în sezonul de toamnă bineînțeles, putând fi purtate atât toamna cât și iarna având o oportunitate perfectă pentru a merge complet îmbrăcate în aceste ținute, care se potrivesc deseori la birou sau la ședințele de afaceri pe care le avem. Ținutele office ne va oferi întotdeauna o imagine profesionistă și perfectă, motiv pentru care deseori le purtăm în acest context, fiind deseori și confortabile, dat fiind faptul că sunt alese exact așa cum ne simțim noi bine în ele, pentru a le purta oricând și oriunde. 

1. Blazer din piele întoarsă

Nu în ultimul rând, pe această listă regăsim și un alt tip de blazer, și anume cel din piele întoarsă. Cu siguranță acesta este chiar foarte la modă în acest sezon de toamnă, dat fiind faptul că se regăsește în garderoba multor doamne în acest sezon rece, fiind un articol vestimentar care se poate purta indiferent de celelalte articole pe care alegem să le purtăm dedesubt, fiind unul extrem de elegant, dar totodată și casual, care ne oferă o atmosferă confortabilă, dar și încrezătoare în jurul nostru, bineînțeles dacă alegem să le adăugăm într-o ținută în care celelalte articole vestimentare se potrivesc unele cu altele. 

bluze elegante de toamna
Top 10 elemente vestimentare de bază pentru toamnă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Stil, eleganță și rafinament. 10 reguli de care femeile elegante vor ține cont întotdeauna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies