Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram

Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram
Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram

Postările de pe Instagram și nu numai, pot fi în unele momente cu adevărat nepotrivite. Descoperă cum să-ți gestionezi prezența online astfel încât să menții un echilibru sănătos și să te prezinti într-un mod autentic pe Instagram.

Aflați din rândurile următoare care sunt postările pe care o femeie nu ar trebui să le facă niciodată publice în mediul online. În plus, descoperiți și motivul pentru care este valabil acest aspect. 

postari nepotrivite pentru online
Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

10. Nu trebuie să postăm online fotografii sau video-uri provocative  

În primul și în primul rând trebuie să ne legăm de faptul că în mediul online ar trebui să fie văzute din ce în ce mai puține fotografii și video-uri provocative, din partea femeilor.

Dat fiind faptul că în respectivele fotografii și video-uri este pus în evidență corpul nostru, acest aspect este mult prea intim pentru mediul online, motiv pentru care nu ar trebui sub nicio formă să o facem. Trebuie să ținem cont totuși de faptul că există 2 tipuri de fotografii și videouri provocative, unul fiind reprezentate acele fotografii provocative evidente, iar apoi sunt și cele care sunt făcute însă nu sunt atât de evidente, dat fiind faptul că poate ne aflăm într-o vacanță și dorim să punem în evidență peisajul de pe o plajă superbă, moment în care
bineînțeles că ne aflăm îmbrăcate în costum de baie, acesta fiind un exemplu de o fotografie provocativă, însă nu într-un sens negativ. Astfel, ar trebui să evităm să ajungem într-o asemenea postură, dat fiind faptul că dorim să ne păstrăm eleganța în toate zilele. Acest aspect este valabil și în cazul bărbaților, bineînțeles, dat fiind faptul că deseori persoanele care postează astfel de fotografii și video-uri în mediul online, nu sunt luate chiar în serios. 

9. Nu trebuie să publicăm online prea mult din viața noastră personală sau partenerul 

Un alt aspect de luat în seamă sunt și fotografiile în care ne aflăm noi, dar și partenerul de viață. Toată lumea știe cuplurile acelea care se tot postează în mediul online, fie în ipostaze destul de intime, făcând legătura cu exemplul anterior, fie în momentele în care aceștia se îmbrățișează și împart un moment drăguț împreună.

Cu toate acestea, și acesta este un exemplu de postare pe care ar trebui să-l evităm cu orice preț, dat fiind faptul că respectiva intimitate ar trebui să fie păstrată în cuplu și să nu fie expusă publicului larg fie că este vorba despre familie prieteni și așa mai departe, iar în special, în ciuda faptului că poate avem impresia că interesează pe cineva, putem să împărtășim în exces anumite informații despre viața personală, pe care nu ar trebui să le facem. 

Citește și: Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

8. Nu trebuie să postăm online citate pasiv-agresive  

Un alt aspect de luat în seamă sunt și postările care includ citate pasiv agresive, pe care nenumărate persoane le postează în mediul online. Bineînțeles că respectivele postări sunt îndreptate către o anumită persoană în momentul în care le facem, dorind să le transmitem un mesaj mai profund decât ceea ce spune în citatul respectiv.

Automat postarea nu este făcută întâmplător, însă cu toate acestea nu ar trebui să le mai facem publice, dat fiind faptul că pot spune despre noi că suntem persoane destul de imature. În cazul în care există o problemă cu o anumită persoană, potrivit ar fi să vorbim direct față în față, fără ocolișuri și citate îndreptate în mediul online, în special dat fiind faptul că persoana respectivă, chiar dacă va ști că citatul este special postat pentru ea, cu siguranță nu se va schimba de pe o zi pe alta, așa cum ne-am aștepta noi. 

7. Nu trebuie să postăm online fotografii cu băuturi alcoolice sau țigări  

Pe lângă postările care sunt atrăgătoare și provocative în mod conștient, trebuie să le excludem ci să le evităm și pe cele în care apar băuturi alcoolice sau țigări. Cu siguranță dacă ne dorim să ne păstrăm eleganța, chiar dacă nu suntem noi persoană care face poza respectivă ci o alta, ar trebui să evităm ca în respectivele poze să apară țigări sau un pahar pe care îl ținem în care cu siguranță se află alcool. Ceea ce noi ar trebui să facem în astfel de momente, ar trebui să fim cu siguranță mult mai discrete în această privință, chiar dacă este vorba despre o petrecere sau despre o întâlnire. Băutura trebuie dată deoparte în momentul în care fotografia este realizată pentru că nu putem ști dacă va ajunge sau nu în mediul online. În ciuda faptului că putem avea obiceiuri mai puțin sănătoase, ca cele exemplificate, ar trebui să o facem într-un mod mai privat, fără să ne expunem în mediul online pentru că pur și simplu nu arată bine și nu vrem ca următoarea zi să regretăm postarea făcută. 

eleganta si rafiament citate
Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

6. Nu trebuie să postăm online când consumăm băuturi alcoolice 

De asemenea, nu trebuie să postăm nici în momentul în care am consumat diverse băuturi alcoolice, dat fiind faptul că ne poate schimba comportamentul destul de mult, și putem să fim tentați să dăm un anumit mesaj pe care de fapt nu ar trebui să-l dăm, sau dacă vom posta un video în mediul online, cu siguranță vocea noastră în momentul respectiv va fi una schimbată decât cea pe care o avem în mod normal, iar acest aspect siguranță va fi observat și de cei din jur, dar și de cei care vor vedea respectiva postare. În ciuda faptului că pe moment poți să consideri destul de amuzante aceste situații, cu siguranță nu sunt deloc amuzante, dar ne va reduce și imaginea pe care o avem până la respectivul moment pe rețelele de socializare. 

5. Nu trebuie să ne lăudăm online 

Pe lângă citatele care sunt îndreptate către o anumită persoană în mod intenționat, ar trebui să evităm și să ne lăudăm în mediul online. De cele mai multe ori, persoanele care aleg să se laude în mediul online cu diverse aspecte din viața lor, această laudă se rezumă doar la o nesiguranță pe care acestea o au. Astfel, zilnic putem vedea pe rețelele de socializare ca o bătălie creată între mai multe persoane, cu cine are cel mai mult dintr-un anumit lucru sau cine face cel mai tare lucru. Aceștia se străduiesc în mod intenționat să demonstreze celor care observă respectivele postări că au multe, însă de ce doresc să facă acest lucru, ținând cont de faptul că cele mai mari personalități ale lumii, în ciuda faptului că toată lumea știe că au cu ce se lăuda, aceștia aleg să fie cât mai discreți cu putință, aspect care ar trebui să fie făcut și de exemplele menționate anterior în mediul online. 

stil eleganta si rafinament
Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Nu trebuie să fim “regina dramei” online 

Respectivele citate menționate anterior au legătură și cu persoanele care obișnuiesc să fie destul de dramatice în mediul online, cu siguranță și acest aspect trebuie să fie evitat. Deseori, persoanele care postează extrem de des în mediul online, nu fac nimic altceva decât să-și dorească atenție, în special persoanele care obișnuiesc să posteze fotografii în momentul în care se află într-un centru medical sau într-un spital, iar apoi nu mai postează pentru câteva zile, ceea ce le face pe persoanele care o urmăresc să se întrebe ce s-a întâmplat cu ea, iar astfel devenind ca un centru secret care atrage toată atenția din jur, de altfel ceea ce și-au și dorit să facă, iar exemplele pot continua în acest sens. 

3. Nu trebuie să postăm online când suntem într-o stare mai puțin bună 

Un aspect de luat în seamă de asemenea, este și faptul că nu ar trebui să postăm în mediul online în momentul în care nu avem o stare prea bună de spirit. În zilele în care avem o zi foarte proastă sau gândim extrem de negativ, ar fi mai bine să luăm o pauză de la mediul online, decât să ne împărtășim toată negativitatea cu alte persoane pentru a le strica ziua și lor. Cel mai bine ar fi să păstrăm astfel de zile doar pentru noi, în privat, fără să le împărtășim cu publicul larg. 

femeie cu stil
Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

2. Nu trebuie să postăm online, conținut creat într-o lumină slabă 

De asemenea, atunci când vine vorba despre o fotografie  pentru mediul online, cu siguranță nu ar trebui să o facem în momentul în care lumina exterioară, fie că este vorba despre cea a soarelui sau despre ce artificială din casă, nu este una tocmai bună, ci mai degrabă slabă, ceea ce cu siguranță ne va face fotografiile să nu fie exact așa cum ne dorim. Știm deja faptul că lumina de pe timpul nopții, cea a felinarelor în special, nu este una de loc estetică, iar fotografiile sunt greu de obținut pentru a nu fi neclare, ciudate, sau chiar foarte pixelate. Astfel, ar trebui să evităm cu orice preț să facem poze pe timp de noapte sau în momentele și locurile în care lumina este cu adevărat slabă, cel mai bine fiind să facem fotografii în timpul zilei atunci când culorile sunt cât mai reale cu putință. 

1. Nu trebuie să folosim tactici ieftine online de la influenceri 

Top 10 postări pe care o femeie nu trebuie niciodată să le facă publice pe Instagram[Sursa foto: freepik]

Nu în ultimul rând, este cunoscut deja faptul că în zilele noastre apar din ce în ce mai mulți influenceri în mediul online, motiv pentru care ar trebui să fim atente în momentul în care recurgem la anumite tactici care sunt considerate destul de ieftine, doar pentru a ajunge ca ei, sau pentru a atrage atenția asupra noastră. Printre aceste tactici se află și cele în care participă la nenumărate reclame care nu sunt tocmai cunoscute, ceea ce nu le dă foarte multă credibilitate, dat fiind faptul că aceștia sunt destul de cunoscuți, iar brandurile la care aleg să facă reclamă sunt unele de care nu s-a auzit, iar exemplele pot continua. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies