Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023

Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023

Parfumurile nu se pot demoda, indiferent de sezon. Însă știați care sunt cele mai rezistente parfumuri de damă, pe care le puteți purta toamna?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele mai rezistente parfumuri de damă pe care trebuie cu siguranță să le încercați în toamna anului 2023. In plus, descoperiți și care este momentul oportun în care le puteți purta, dar care sunt și notele care predomină la aceste parfumuri. 

Citește și: Cel mai vândut parfum din lume. Topul parfumurilor de legendă pentru femei!

top 5 cele mai rezistente parfumuri de dama
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei. Care sunt parfumurile care atrag bărbații?

5. Nautica Voyage

Unul dintre cele mai rezistente parfumuri de damă este și Nautica Voyage. Atunci când vine vorba despre acest parfum, se pare că acesta este unul reformulat, dat fiind faptul că de-a lungul anilor am mai făcut anumite schimbări în ceea ce privește uleiul pe care îl conține, însă nu în ceea ce privește și mirosul.

Cu toate acestea, nu este la fel de puternic cum era înainte dar este suficient astfel încât să atragă atenția asupra ta. 

De asemenea, atunci când vine vorba despre prețul său în comparație cu mirosul pe care îl are, cu siguranță persoanele care îl achiziționează nu vor regreta, dat fiind faptul că întotdeauna a dat rezultate bune, doamnele fiind foarte atrase de mireasma sa care durează mai mult timp.

În plus, dat fiind faptul că face parte din categoria de parfumuri foarte versatile, acesta poate să fie purtat indiferent de ocaziile la care participi, in special în sezonul de toamnă, atunci când îți dorești să emani mereu un miros proaspăt și curat. 

cele mai bune parfumuri barbatesti
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Versace Pour Homme

Un alt parfum care se află pe lista celor mai rezistente din acest sezon de toamnă, este și Versace Pour Homme. În ciuda faptului că este un parfum bărbătesc, acesta este purtat deseori și către doamne, având un miros similar cu cel anterior, dar și un preț accesibil. 

Atunci când vine vorba despre mirosul său, este la fel de atrăgător, și de proaspăt la primul parfum menționat, motiv pentru care cu siguranță veți avea parte de reacții foarte frumoase din partea bărbaților, fiind un parfum

perfect pentru o persoană care își dorește să-l poarte zi de zi, în special în sezonul de toamnă, fiind cu adevărat casual și potrivit indiferent de ocazie. De asemenea, de menționat este și faptul că mirosul este unul excepțional, absolut delicios, iar odată ce îl vei pulveriza, cu siguranță cei din jurul tău vor rămâne captivați atunci când doar vei trece pe lângă ei. Este un miros foarte plăcut care poate dura între 6 și 8 ore, timp în care, indiferent de locul în care te-ai afla, aglomerat sau nu, cu siguranță vei lăsa în urma
ta un nor de parfum greu de ignorat. 

cele mai bune parfumuri dama
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

3. Dolce Gabbana Light Blue INTENSE for Men

Al treilea parfum care se află pe lista celor mai rezistente și care cu siguranță trebuiesc încercate în această toamnă, este Dolce Gabbana Light Blue INTENSE for Men. În ciuda faptului că și acesta este un parfum bărbătesc, se poate purta cu ușurință și de către femei, dacă doresc un miros foarte intens al acestei versiuni de parfum, fiind unul cu adevărat unic din toată gama. 

De asemenea, de menționat este și faptul că performanța sa este cât se poate de bună, dacă nu chiar grozavă, atunci când vine vorba despre parfumurile din această toamnă, având un stil unic, iar odată ce îl veți purta, pe lângă faptul că veți atrage toate privirile și nu numai, cu siguranță veți rămâne în mintea multor persoane. Acest parfum este unul care emană un stil de viață italian, conținând puțin piper ceea ce îl face foarte atrăgător, dar de asemenea nu trebuie să uităm nici de explozia proaspătă de citrice, explozie care cu siguranță va schimba atmosfera din jurul vostru, fiind extrem de atrăgător atunci când o femeie îl poartă, oferindu-i un aer greu de ignorat. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Dior Sauvage

Pe locul cu numărul 2 în acest top, al celor mai rezistente parfumuri de damă din această toamnă, este și Dior Sauvage. Acesta este un parfum regăsit la nenumărate persoane, fiind purtată atât de către femei, cât și de către bărbați, însă în ciuda acestui fapt, cu siguranță în momentul în care o femeie îl poartă, acesta devine un parfum puternic, însă totodată rece, care atrage toate privirile din jur. 

De asemenea, și acest parfum este unul care face parte din categoria celor care chiar merită să fie achiziționat având în vedere prețul său, în comparație cu mirosul de lungă durată pe care îl oferă, fiind un echilibru perfect dintre proaspăt și curat, dar totuși având un aer picant și puternic, regăsindu-se și câteva note citrice în acesta. Este unul dintre cele mai versatile parfumuri, atunci când vine vorba despre sezonul purtat, însă deseori, îl regăsim în sezonul rece, toamna, purtat fiind oriunde și oricând, dacă ne dorim să lăsăm o impresie plăcută în urma noastră. 

top parfumuri femei 2023
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

1. Parfums de Marly Sedley 

Pe primul loc atunci când vine vorba despre rezistența unui parfum din această toamnă, a anului 2023, se pare că regăsim Parfums de Marly Sedley. Acesta este un parfum care emană o doză masivă de citrice, combinată fiind cu bergamotă ceea ce face din acest parfum, un amestec absolut nuanțat și strălucitor de citrice savuroase, pe lângă menta care se simte din plin, dar și doza de picant și lemnos, alăturată fiind de cea de levănțică, care face din acest parfum, o atmosferă absolut proaspătă, din toate punctele de vedere. 

Este unul dintre cele mai puternice parfumuri, care cu siguranță rezistă mai mult ca oricând, pe bază de mosc, fiind totodată și unul dintre cele mai atrăgătoare atunci când este purtat de către o femeie, făcând din aceasta o prezență absolută rafinată, în momentele în care participă la diverse ocazii, fiind un parfum absolut versatil, pe timp de toamnă. Fără nicio problemă vei atrage toate complimentele asupra ta, fiind un parfum de lux și nu este imposibil ca la un eveniment să existe și bărbați care se vor îndrăgosti de tine, odată ce îl vei purta, dat fiind faptul că rezistă pe pielea ta mai mult de 10 ore. 

cel mai persistent parfum de femei
Top 5 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cel mai persistent parfum de femei. Parfumuri de femei, cunoscute pentru persistența lor remarcabilă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies