Totul despre compatibilitatea în cuplu

Totul despre compatibilitatea în cuplu
Totul despre compatibilitatea în cuplu

Aflați din rândurile următoare cum ne dăm seama de compatibilitatea în cuplu prin intermediul aspectului fizic.

Două persoane pot fi compatibile sau incompatibile din multe puncte de vedere. Fie pe plan sentimental, mental, social, emoțional sau în privința aspectului fizic.

Deși pare că aspectul fizic nu prea contează atunci când vorbim despre o relație și că este doar un element care ține de preferințele fiecăruia, trebuie să știm că unele persoane pot fi mai compatibile sau nu dacă au anumite trăsături asemănătoare, acționând astfel ca un întreg.

În cadrul unei emisiuni, Suada Agachi, specialist în analiza chipului uman, a vorbit despre cum se manifestă compatibilitatea în funcție de trăsăturile fizice.

Cum ne dăm seama că suntem compatibili după aspectul fizic

Citește și: Cum se calculează compatibilitatea în numerologie. Află dacă vă potriviți sau nu

Totul despre compatibilitatea în cuplu
Totul despre compatibilitatea în cuplu[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, prin intermediul analizei fiecărei secțiuni ale chipului, poți să îți dai seama de gradul de compatibilitate între două persoane. În acest caz este foarte important să existe minimum trei trăsături analizate pentru un rezultat cât mai aproape de adevăr și totodată, este foarte important să ne găsim parteneri diferiți față de noi din punct de vedere fizic pentru că, potrivit specialistului în domeniu, în cadrul cuplurilor care se aseamănă foarte mult la chip, apare rutina.

„Va trebui să analizezi diferite secțiuni ale chipului dacă vrei să vezi ce tip de compatibilitate vei avea. Trebuie minim trei trăsături faciale specifice ca să formăm o impresie. Dacă cei doi se aseamănă la chip, apare rutina acolo. Cu cât sunt mai diferiți, cu atât se atrag și mai mult.”, spune specialistul în domeniu.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Totodată, există și cupluri atrase de suferință sau de anumite evenimente care s-au produs în viața lor, iar de obicei aceste relații nu vor fi permanente.

Nu există ideea de incompatibilitate între două persoane atâta timp cât ele oricum vor fi unite printr-un singur interes. Adică, dacă doi oameni au un interes ei doi vor fi compatibili atâta timp cât trebuie să-și urmeze un scop anume.

Când acel interes dispare, automat apare ideea de incompatibilitate. La nivelul ochilor apare un grad de compatibilitate .”, a explicat specialistul în domeniu.

Cum se manifestă compatibilitatea în funcție de trăsăturile fizice

Citește și: Cum să fii mai fericit în relația de cuplu și să-ți îndeplinești destinul

Totul despre compatibilitatea în cuplu
Totul despre compatibilitatea în cuplu[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, contactul vizual dintre două persoane este esențial atunci când vorbim despre compatibilitate. De multe ori, cei doi parteneri simt de la prima privire chimia care

există între ei, iar acesta este o direcție potrivită pe care trebuie să o urmăm pentru a ne da seama dacă suntem compatibili sau nu.

 „ La ce te uiți prima dată este ceea ce te atrage. Depinde de fiecare om. Nu prea există un specific anume, dar decisiv rămâne privirea celor doi în momentul în care s-au văzut și s-au privit ochi în ochi. Când te uiți la un cuplu există acel tip de privire ca și cum ar avea flăcări în privire, iar celălalt are o privire mult mai apatică.

Gradul de compatibilitate crește între două persoane dacă au aceeași privire. Atunci când sunt cupluri în care vezi că nu apare sub nicio formă un tip anume de privire, îmi dau seama că va scădea foarte mult atracția între ei sau înțelegerea .”, spune specialistul în domeniu.

De asemenea, alte modalități prin care putem să ne dăm seama de gradul de compatibilitate între două persoane sunt reprezentate de diferite trăsături ale feței.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu cât are ea gura mai mică sau el, este mult mai vorbăreț decât cel cu gura lată. Dacă ea are nasul foarte mare, femeia este sexuală sau are nevoie să conducă. Dacă el are nasul mai mic, mai cărnos și mai infantil, relația se transformă într-una drept mamă și fiu. Ar fi indicat ca cei doi să aibă cam același specific la nas pentru că se vor simți că pot să conducă lumea împreună .”, spune specialistul în domeniu.

O altă modalitate foarte importantă de a măsura compatibilitate între două persoane este tonalitatea vocii. Există unele persoane care au o voce mai puternică și un debit de vorbire mai rapid. În cazul acestor persoane există șanse foarte mici să fie compatibile cu un partener care are un debit de vorbire mai lent și o voce foarte monotonă, care nu exprimă prea multe prin cuvinte.

Ceea ce contează foarte mult în compatibilitate este tonalitatea vocii, debitul verbal și timbrul vocal. Recomand persoanelor care au un debit verbal rapid, un ton al vocii specific și o voce specifică să intre pe aceeași frecvență .”, spune specialistul în domeniu.

Totodată, ne putem da seama de reușita unei relații și prin intermediul înălțimii partenerilor.

Cu cât ea este mai mică cu un cap decât el, este foarte pasională relația respectivă, ea trezește relația în diverse discuții. Întotdeauna capul este persoana mai mică de statură .”, spune specialistul în domeniu.

Totul despre compatibilitatea în cuplu
Totul despre compatibilitatea în cuplu[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies