Traia intr-o secta, dar a fugit. Povestea tinerei RELIGIOASE care a POZAT aproape GOALĂ. Cum au pedepsit-o rudele

Traia intr-o secta, dar a fugit. Povestea tinerei RELIGIOASE care a POZAT aproape GOALĂ. Cum au pedepsit-o rudele
Traia intr-o secta, dar a fugit. Povestea tinerei RELIGIOASE care a POZAT aproape GOALĂ. Cum au pedepsit-o rudele

A hotărât să renunţe la un stil de viaţă simplu, pentru a deveni fotomodel...Nu este vorba despre un stil de viaţă chiar atât de...simplu.

Trăiesc izolaţi, condiţiile fiind cele ale secolului al XVIII-lea. Conduc căruţe trase de cai şi ară cu plugul. Îţi construiesc singuri casele, nu merg la spital şi nu vor să audă de doctori. Comunitatea Amish este o grupare religioasă creştină, caracterizată prin modul de viaţă simplu şi tradiţionalist.

Oamenii din această comunitate muncesc pământul cu unelte rudimentare, nu au televizoare sau alte gadgeturi, totul se face în casă, de la hrană până la alte obiecte de uz casnic.

„Din sânul” acestei comunităţi a ieşi Kate Stoltz.

La 23 de ani şi-a dat seama că viaţa nu este tot ceea ce oferă secta în care trăia. După cum notează şi Daily Mirror, tânăra a realizat „că treci o singură dată prin viaţă şi trebuie să te bucuri de tot ce îţi oferă”.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Tânără mămică, moartă după o operaţie de mărire a sânilor: "A fost un şoc pentru noi toţi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies