Trasaturile barbatului care atrage femei puternice

Trasaturile barbatului care atrage femei puternice
Trasaturile barbatului care atrage femei puternice

Ideal ar fi pentru orice femeie ca aceasta sa intre intr-o relatie serioasa cu un barbat care sa aiba valori si principii similare.

Trasaturile barbatului care atrage femei puternice. Ideal ar fi pentru orice femeie ca aceasta sa intre intr-o relatie serioasa cu un barbat care sa aiba valori si principii similare. Insa acele femei puternice sunt un pic mai speciale, multumita calitatilor sale native si dobandite. Si, prin felul lor special de a fi, intra mai greu in relatie cu cineva, avand standarde extrem de ridicate si greu de multumit. Acel partener trebuie sa fie visator ca noi, dar si puternic, sa fie independent financiar, dar sa isi faca si timp pentru relatie.

Din pacate, o femeie puternica are toate sansele sa puna pe fuga un barbat care se simte amenintat. Exista insa si curajosi care nu au de gand sa renunte usor atunci cand intalnesc o femeie cu un asemenea profil. Ea este acolo langa ei si ei vor face tot posibilul sa o cucereasca.

Trasaturile barbatului care atrage femei puternice
Trasaturile barbatului care atrage femei puternice[Sursa foto: PixaBay]

Care este atunci acel barbat dornic sa investeasca timp, nervi si rabdare ca sa o cucereasca pe ea? Este varianta masculina a ei.

Si dispune de aceste calitati:

Are propriile sale obiective si vise

Barbatii puternici vor avea intotdeauna in viziunea lor un obiectiv sau chiar mai multe, pentru care vor munci din plin. Sunt acei barbati care construiesc. Construiesc pentru ei si pentru cei dragi lor.

Este sigur pe el

Nici nu s-ar putea altfel. O femeie puternica nu ar putea supravietui langa un barbat caruia ii lipseste curajul.

Curajul de a lua decizii importante in viata cu impact benefic asupra amandurora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Trasaturile barbatului care atrage femei puternice
Trasaturile barbatului care atrage femei puternice[Sursa foto: PixaBay]

Iti respecta intimitatea

Va cere si va oferi. Femeia puternica nu are insecuritati la adresa relatiei sale si nu are nevoie sa invadeze intimitatea lui si va cere fix acelasi lucru de la el inapoi.

Respectarea reciproca a intimitatii pastreaza o relatie sanatoasa.

Nu iti taie aripile

Un barbat puternic intotdeauna isi va sprijini partenera in initiativele sale. O va incuraja sa isi urmeze drumul si va fi cel mai mare suporter al ei. Cand ea isi stabileste obiective marete, el nu o trage in jos, dimpotriva, ii arata calea.

Stie sa ia initiativa

In orice relatie, ambii parteneri ar trebui sa lucreze in egala masura astfel incat povestea lor sa fie scrisa frumos. In situatia unei femei puternice care are multe de rezolvat in cursul unei zile, partenerul sau trebuie sa preia o parte din taskuri si sa aduca in relatie initiativa.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nu este posesiv sau gelos

Este un aspect care merge mana in mana cu un barbat sigur pe el. Cand el este constient de cate are de oferit la adresa ei, nu va avea vreodata nesigurante la adresa ei. Ii va oferi libertarea de care are nevoie, pentru ca intelege ca o viata implinita presupune si existenta altor relatii, cum ar fi relatiile de prietenie.

Citeste si: Vrei să vezi cu cine vorbește el pe messenger? Află dacă este posibil și ce poți să faci

Citeste si: 10 Reguli pentru o căsnicie fericită. „Nu lasati programul incarcat de la seviciu sa va copleseasca si sa va anuleze planurile in doi"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies