10 Reguli pentru o căsnicie fericită. „Nu lasati programul incarcat de la seviciu sa va copleseasca si sa va anuleze planurile in doi"

10 reguli pentru o căsnicie fericită
10 Reguli pentru o căsnicie fericită. „Nu lasati programul incarcat de la seviciu sa va copleseasca si sa va anuleze planurile in doi"

Descoperă regulile de aur pe care trebuie să le urmezi pentru a avea o căsnicie fericită.

Regula numărul 1

Iubiți-vă și în momentele în care sunteți furioși. Dragostea nu este doar un sentiment, ci mai degrabă un angajament.

Regula numărul 2

Raspunde-i la telefon persoanei iubite, chiar dacă ești ocupat, poți să-i răspunzi în câteva cuvinte, tot va aprecia.

Atunci când sunteți împreună, încearcă să nu stai cu ochii în telefon, oferă-i atenție persoanei de lângă tine.

Citeste si: Sfaturile psihologilor pentru o relatie puternica, fericita si de lunga durata

10 reguli pentru o căsnicie fericită

10 reguli pentru o casnicie fericita

Regula numărul 3

Prioritizați timpul petrecut împreună. Economisiți bani pentru o vacanță sau pentru o ieșire la un restaurant, amintirile sunt cele mai prețioase.

Regula numărul 4

Ieșiți cu prietenii care vă respectă relația de cuplu și renunțați la cei care nu ezită să vă provoace să criticați persoana iubită.

Citeste si: Gelozia în cuplu: ce declanşează şi care sunt consecinţele acesteia

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Regula numărul 5

Încercați activități noi în fiecare weekend. Nu lăsați rutina să pună stăpânire pe relația voastră.

Regula numărul 6

De fiecare dată când vă certați, amintiți-vă că nu trebuie să existe un învingător și un învins. Lucrați împreună, nu unul împotriva celuilalt, deci fie câștigați împreună, fie pierdeți amândoi.

Regula numărul 7

Trebuie să știți că într-un mariaj solid rareori ambii parteneri sunt la fel de puternici în același timp. Adesea, soțul si soția fac schimb. Unul dintre parteneri va trebui să fie mai puternic în momentele dificile pentru a-l pune pe picioare pe celălalt.

Citeste si: Semne că te vede doar ca pe o prietenă și nimic mai mult

Regula numărul 8

Nu neglijați activitatea din dormitor. Sexul are un rol important în relația de cuplu, întrucât nopțile fierbinți pot spori nivelul de complicitate dintre voi doi.

Regula numărul 9

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu vă comparați mariajul cu relațiile prietenilor. Planurile lui Dumnezeu diferă de la persoană la persoană, drumul care funcționează pentru alții nu va fi neapărat calea cea bună și în cazul tău.

Regula numărul 10

Nu renunțați la declarațiile fierbinti atunci când vine pe lume un copil. Găsește timp pentru partener și fă-l să se simtă apreciat. O singură propoziție poate schimba datele problemei.

Citeste si: Psihologii au dezvăluit: adevăruri care determină cât va dura o relație

Păstrați timp pentru activități de cuplu 

cum sa ai o casnicie fericita

„Nu lasati programul incarcat de la seviciu sa va copleseasca si sa va anuleze planurile in doi.

Bineinteles, pe langa acestea, exista si alte recomandari ale psihologilor in ceea ce priveste "secretele" unei casnicii fericite.

Partenerii care au o casnicie sanatoasa vorbesc eficient despre diferentele lor, raspund si reactioneaza la motivele de ingrijorare ale celuilalt, gasesc solutii care ofera castiguri ambilor parteneri si au abilitati care contribuie la vindecare, dupa o cearta sau o suparare care a intervenit intre ei.

Atat lucrurile familiare, cat si aspectele noi intaresc relatiile dintre parteneri. Un joc nou pe care il jucati in familie, o plimbare pe care o faceti intr-un loc nou, faptul ca incercati un nou mod de a va antrena impreuna sau faptul ca faceti amandoi voluntariat in acelasi loc sunt doar cateva exemple de lucruri noi care intaresc relatia dintre parteneri.

Intreaba-te cat de des pui muzica, inchizi usa dormitorului si te distrezi impreuna cu partenerul, in intimitate? Sexul de calitate nu este suficient pentru a alcatui un mariaj bun, insa daca rapoartele sexuale sunt rare spre absente, relatia voastra poate sa devina din ce in ce mai fragila. Asa ca nu uita: sexul este un mod pozitiv de a petrece timpul, dupa cum spune o veche zicala”, spune Petruța Gheorghe, psihoterapeut.

Citeste si: Dacă face asta, probabil nu te iubește, esti doar o alegere convenabilă pentru el. Momentan



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Semne că eşti într-o relaţie cu un narcisist

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies