“Trebuie să faci și tu un efort.” Dieta pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme

“Trebuie să faci și tu un efort.” Dieta pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme
“Trebuie să faci și tu un efort.” Dieta pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme

Cornelia Rednic a vorbit despre dieta minune pe care o ține după ce a slăbit 30 de kilograme. Iată ce a declarații a făcut vedeta!

Cornelia Rednic vrea întotdeauna să se mențină în formă, iar pentru acest lucru vedeta a ales să apeleze la ajutorul unui terapeut. Deși a reușit să slăbească foarte mult, artista încă nu este mulțumită de felul în care arată, și a recunoscut că își dorește să mai slăbească încă câteva kilograme.

Citeste si: Care sunt alimentele care topesc grăsimea din jurul taliei. ”Organismul ca să se protejeze, îmbracă organele interne în grăsime.”

Dietă pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

Cornelia Rednic, despre dieta care a ajutat-o să slăbească considerabil

Vedeta a oferit și niște sfaturi femeilor care vor să slăbească, îndemnându-le să nu recurgă la ce a apelat ea acum 20 de ani, și anume, înfometarea.

Conform interpretei de muzică populară, terapeutul a fost cel care a ajutat-o cel mai mult să des jos kilogramele nedorite. Aceasta a susținut faptul că după ora 17:00 nu mai mănâncă nimic, și în mod obișnuit, are două mese pe zi, trei dacă este nevoie. 
”Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat.
Trebuie să mănânci puțin și să ai un program. După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești. Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit 2 kg”
,
a declarat cântăreața de muzică populară, Cornelia Rednic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Se bucură.” Oana Roman, despre condițiile pe care le are mama ei, la centrul în care este internată

Dietă pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce stil de viață are Valentina Pelinel

Mai mult decât atât, artista a mai făcut destăinuiri despre faptul că nu există absolut nimic care să te poată ajuta să slăbești cu adevărat, și într-un mod sănătos. Aceasta a mai făcut menționări și despre efectul faimoaselor ceaiuri de slăbit, dar și despre cât de important este efortul fizic în întregul proces de slăbire.
”Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate.

Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să elimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit”, a completat Cornelia Rednic într-un interviu pentru cei de la VIVA.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Am slăbit 10 kilograme.” Luminița Anghel, despre cum a reușit să își remodeleze silueta

Dietă pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

Acum 20 de ani, Cornelia a slăbit nu mai mult, nu mai puțin de 30 de kilograme prin înfometare. În cadrul unui interviu, artista a făcut dezvăluiri despre această etapă, însă a sfătuit femeile să nu facă ce a făcut și ea în trecut, deoarece nu este o soluție.
”Ce am făcut eu atunci nu a fost bine pentru organism, mâncam două iaurturi pe zi cu un măr sau carne de pui. Am exagerat, pentru că mi-am dorit foarte mult să slăbesc. Am zis că dacă nu fac ceva drastic nu reușesc. Mi-am pus acest lucru în gând în perioada în care noi încă mai mergeam la festivaluri. Îmi amintesc că la un festival, care avea loc la Timișoara, toate colegele mele erau slabe și frumoase, numai eu eram cât malul. Și am zis că trebuie să închid gura, pentru că vreau și eu să arăt bine, să mă îmbrac frumos. Așa am intrat în dieta aceea drastică, dar nu recomand să facă așa ceva! Eu am povestit și povestesc, tocmai ca fetele să înțeleagă că nu este bine, nu e o soluție”, a mărturisit aceasta.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies