„Trebuie să mă răzbun” Joshua Castellano, despre incendiile din clubul Bamboo

joshua castellano
Joshua Castellano

Recent, afaceristul Joshua Castellano a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri. De asemenea, omul de afaceri a atins și subiecte mai sensibile, cum ar fi incediile provocate la cluburile sale.

Joshua a vorbit deschis despre cine crede că a stat în spatele tragediilor, dar și despre persoanele care îi vor răul.

Ce crede Joshua Castellano despre tragedia din Bamboo

joshua castellano 40 de intrebari
Joshua Castellano la emisisunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: „Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Johsua Castellano este un celebru om de afaceri de la noi din țară, care deține mai multe cluburi.

Încă din anul 2015, locațiile la care este patron au început să aibă probleme. Pe atunci, cazul a fost extrem de mediatizat și s-a zvonit că toată situația a fost planificată, iar focul a izbucnit în mod intenționat.

„Prima dată a fost un necaz, am fost acolo. Cine a vrut să mă ardă pe mine, eu aici sunt. Să îmi ardă locațiile pierd timpul, pentru că le refac.

Nu cred că sunt dușmani. Eu mereu am avut ideologia că o competiția te stimulează cel mai mult”, a povestit omul de afaceri.

joshua castellano cluburi
Ce a declarat Joshua despre incendiile clubului Bamboo[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

După primul incident, situația a devenit din ce în ce mai ciudată, deoarece au existat mai multe incendii. Clubul Bamboo din București a ars de două ori, urmat de cel din Mamaia, care a suferit un incendiu, în anul 2019. În anul 2017, președintele PSD de la vremea aceea, Liviu Dragnea, a insinuat că incidentul a ascuns niște interese politice, comparându-l cu incendiul de la Colectiv.

„Nu vreau să știu cine a dat foc” Ce a declarat Joshua Castellano

bamboo a luat foc
Ce a mărturisit patronul clubului Bamboo[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce cluburile afaceristului au ars unul câte unul, tot mai multe persoane și-au pus semne de întrebare. Una dintre teoriile referitoare la cine a fost vinovat de arderea clubului, vorbește despre mafia italiană, care i-ar fi vrut răul lui Castellano. De asemenea, Giovanni Becali l-a acuzat pe patronul de la Bamboo, cum că el și-ar fi ars clubul, în mod intenționat. Cu toate acestea, Joshua a declarat că situația a fost una destul de bizară, dar că nu mai încearcă să găsească vinovații.

„Prima dată a fost un necaz stând eu acolo și oamenii mă chemau că e fum. Acum m-au chemat și am văzut focul. Era într-o zonă foarte ciudată, s-a luat foc într-o zonă închisă. Și a luat foc atât de rapid, au fost analize foarte ciudate, culoare de flacără diferită. Nu am vrut să merg mai departe, a fost din neglijența mea că nu am asigurat spațiul cum trebuie și așa a fost să fie.

Nu vreau să știu cine a dat foc ”, a explicat Castellano.

De asemenea, Joshua a declarat că situația nu îi provoacă teamă, însă nu vrea să găsească vinovații, deoarece asta ar duce la răzbunare.

„Nu mă sperie. Oamenii care fac lucruri pe la spate sunt oamenii fantomă. Pe mine nu mă sperie. Nu am nici bănuieli. Nu-mi place răzbunarea, sunt un om pacifist. Și dacă aflu înseamnă că trebuie să mă răzbun.", a povestit afaceristul.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies