Truc genial pentru ouă ochiuri. De ce trebuie să torni o lingură de apă când le prepari

Truc genial pentru ouă ochiuri. De ce trebuie să torni o lingură de apă când le prepari
Truc genial pentru ouă ochiuri

Multe gospodine au întâmpinat probleme atunci când au preparat rețete simple. Specialiștii au împărtășit un truc genial și rapid, care te va ajuta să gătești un preparat excepțional. Trebuie doar să torni o lingură de apă în tigaia cu ouă!

Majoritatea oamenilor preferă să consume preparate sărate la micul dejun. Prima masă a zilei este un prilej în a sta alături de cei dragi, care se îndreaptă mai apoi spre școală sau la locul de muncă. Cu toate astea, o astfel de masă poate să nu iasă senzațional întotdeauna, mai cu seamă că gospodinele sunt de multe ori pe grabă.
Ouăle ochiuri sunt un preparat extrem de rapid de pregătit, fiind consumate de mulți membri din casă care le preferă moi în interior și cu o crustă crocantă în exterior.

Din nefericire, unele gospodine nu le pregătesc mereu așa pentru că sunt presate de timp, sau nu cunosc încă câteva trucuri care să le fie de ajutor.

Citește și: Care este ingredientul minune care se pune pe cartofii prăjiți. Nu vei mai schimba această rețetă

Truc genial pentru ouă ochiuri[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid. Ce trebuie să facă gospodinele cu oala

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Truc pentru ouă ochiuri

Experții sfătuiesc doamnele să adauge în tigaie o lingură de apă, iar după să lase ouăle ochiuri să se gătească timp de încă un minut, cu un capac deasupra. În acest fel, se vor bucura de un gălbenuș moale care se va face imediat, dar și un albuș gătit corespunzător. În tigaie se creează un anumit condens, care ajută la gătirea lor.

Dacă respecți toți pașii, în doar trei minute vei obține un preparat senzațional. Mai mult decât atât, pentru un plus de savoare, bucătarii profesioniști recomandă să se pună pesto roșu sau verde în tigaia în care prăjești ouăle. De asemenea, acestea pot fi servite cu parmezan ras deasupra, piper proaspăt măcinat și pâine de casă prăjită. O altă metodă de consum este aceea de a avea alături o salată din diverse legume sau puțin bacon, diferite mezeluri ori brânzeturi pe care toți oamenii le au în frigider.

Citește și: Care este soluția pentru atunci când ai pus prea multă sare în mâncare

Truc genial pentru ouă ochiuri[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Ce să faci pentru poftă de mâncare. Care sunt cauzele pentru care nu aveți poftă de mâncare

În acest fel, persoanele dragi vor pleca cu zâmbetul pe buze de acasă, și o să îți mulțumească pentru masa delicioasă de care au avut parte.

Nu uita să verifici gălbenușurile înainte să le pui în farfurie, pentru ca acestea să nu fie crude.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid. Ce trebuie să facă gospodinele cu oala

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies