Gospodinele sunt în continuă căutare de diverse trucuri care să le ajute în bucătărie. Așadar, tuturor li se întâmplă să uite să dezghețe carnea din timp pentru prânz. Însă, există câteva trucuri utile care să le ajute pentru a dezgheța carnea în doar câteva minute. Iată ce este de făcut!
Majoritatea românilor consumă multă carne, iar de multe ori au în vedere să aibă produsele necesare în congelator. Gospodinele cunosc foarte bine pașii pe care trebuie să îi facă imediat ce vin de la job, sau după ce încep treburile casnice.
Trucul pentru a dezgheța rapid carnea
Așadar, este necesar să se aibă grijă de modul în care se folosește timpul, să se lase carnea la dezghețat chiar înainte de a face activități prin locuință.
Citește și: Ce să elimini din salata de boeuf, pentru mai puține calorii. Secretul care trebuie știut de gospodine
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Ce se întâmplă în organism dacă se consumă zilnic carne de pui
Ce trebuie făcut pentru a dezgheța carnea
Acest proces poate fi făcut în doar cinci minute, datorită unui truc impresionant. Pentru această metodă mai ai nevoie de o oală, și o pungă ermetică. Opțiunea se numește ”oala dublă” și este foarte simplă și de mare ajutor.
Așadar, se pune produsul într-o pungă ermetică, iar mai apoi se merge la chiuvetă unde se va pune un vas gol, cu capul în jos. Pe acest fond trebuie depozitată carnea care este introdusă deja în pungă, iar peste se pune și a doua oală, plină cu apă fierbinte. Presiunea exercitată de a doua oală în combinație cu căldura produsă de apă va aduce carnea într-o stare potrivită pentru a putea fi preparată.Citește și: Rețetă delicioasă de friptură cu sos de piper. Un preparat franțuzesc perfect pentru o masă rapidă!
Citește și: Care sunt beneficiile murăturilor. ”Oțetul irită mucoasa stomacului, și poate determina diferite patologii.”