Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma. Ce fel de miresme folosea Prințesa?

Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma. Ce fel de miresme folosea Prințesa?
Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma. Ce fel de miresme folosea Prințesa?

Lady Diana a fost, este, și cu siguranță va rămâne întotdeauna în inimile noastre. Însă știați care era trucul folosit de către aceasta, pentru a se parfuma?

Aflați din rândurile următoare, care este mai exact trucul pe care Lady Diana l-a folosit, pentru a se parfuma. În plus, descoperiți și cum se aplică, în mod teoretic, uleiurile esențiale, dar și când este interzis să le utilizăm și de ce. 

Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma 

first van cleef & arpels
Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma[Sursa foto: shutterstock]

În ciuda faptului că nu de foarte mult timp, un brand nou din Spania a început să utilizeze uleiuri esențiale ca parfum, se pare că prima și prima dată, acest truc a

fost utilizat, folosit, și prin urmare și inventat, de către Lady Diana, pentru a se parfuma. 

Se pare că în urmă cu mai bine de 20 de ani, Prințesa Diana a fost cea care utiliza ca parfum, uleiurile esențiale, iar în prezent, un brand spaniol, denumit Aromatherapy Associates. Chiar directorul de educație al companiei din Spania, Bella Hurtado a făcut public faptul că Prințesa Diana a fost cea care a folosit unul din uleiurile sale, mai exact Revive Evening, sub formă de parfum.

Aceasta a aplicat parfumul atât pe gât, cât și pe încheieturile mâinilor. Uleiul esențial are în compoziția sa mușcată, lemn de santal, paciuli, dar și Ylang Ylang, ulei pe care prințesa Diana alegea să îl folosească înainte de un eveniment special. 

Este un ulei cu multiple beneficii și are darul de a îmbunătăți sociabilitatea, deoarece este un excelent energizant și este perfect pentru a fi folosit înainte de a merge la o petrecere sau la cină.

Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care îi plăcea ”, a declarat expertul. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Astfel, în prezent, există nenumărate personalități și nu numai, care aleg să folosească aceste uleiuri esențiale pe post de parfum, cum este și cazul lui Liberty Ross, care a mărturisit cât de mult îi place unul dintre uleiurile acestei firme, aceasta utilizându-le în baie, astfel încât ulterior să nu mai fie nevoie să folosească și parfum.

Acest truc ajută și la hidratarea pielii, dar totodată ajută să echilibreze și corpul și mintea, aducând nenumărate beneficii sistemului nervos. 

Citește și: Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

parfumul printesei diana
Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum se aplică, în mod teoretic, uleiurile esențiale 

In ciuda faptului că Prințesa Diana obișnuia să utilizeze aceste uleiuri esențiale pe post de parfum, aplicându-l pe gât și pe încheieturile mâinilor, se pare că uleiurile esențiale s-ar aplica, teoretic, la baie și la duș. Mai exact, acestea se aplică în zona pieptului, ulterior este nevoie să inspirăm de 3 ori ținându-ne palmele la nas, apoi să trecem prin duș.

Cu toate acestea, în prezent, există mult mai multe persoane care folosesc uleiurile esențiale, ca parfum, aspect confirmat și de către Christina Salcedas, director global de educație la Aromatherapy Associates. 

Cu toate acestea, se recomandă ca uleiurile esențiale să nu fie utilizate în cazul în care sunteți însărcinată iar dacă nu sunteți, și doriți să le utilizați sub formă de parfum, tot ce trebuie să faceți este să aplicați doar 2 picături din uleiul esențial dorit, pe încheieturi, în spatele urechii, dar și pe clavicule. 

De asemenea, de menționat este și faptul că, deși anumite personalități folosesc și astăzi acest truc, puține știu că a fost descoperit de către Prințesa Diana. În plus, uleiurile esențiale nu se mai află prin preferințele multor persoane din zilele noastre, acestea preferând, sau știind, numai că parfumul este cel care le poate oferi mirosul pe care îl doresc și de care au nevoie, deși uleiurile esențiale în sine, pot ajuta mult mai mult în acest caz, având o persistență foarte ridicată, în comparație cu un parfum obișnuit, însă toate aceste aspecte ar trebui să fie luate în calcul și în funcție de preferințele proprii. 

truc lady diana parfum
Trucul folosit de Lady Diana pentru a se parfuma[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies