Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt! „Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi. ”

Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt! „Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi. ”
Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt! „Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi. ”

Află din rândurile următoare cum coace Gabriela Cristea vinetele, astfel încât să iasă gustoase.

Gabriela Cristea a fost recent la piață, de unde a cumpărat mai bine de 30 de kg de vinete, dar și ardei și alte legume. Ajunsă acasă, prezentatoarea TV s-a pus pe treabă și s-a apucat să coacă vinetele. Ulterior, vedeta a făcut un video pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, acolo unde a oferit sfaturi și trucuri utile pentru gospodine.

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru a coace vinetele?

Citește și: Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață? „Să mă plătească cineva că am dus astea.”

Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cu ce i-a așteptat soacra Gabrielei Cristea fiul și nora, la întoarcerea din vacanță? Tavi Clonda a certat-o pe mama sa: „Hai măi, buni! Am și eu un vis, să te găsesc cu masa pusă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Soția lui Tavi Clonda a refuzat să le coacă afară, pe grătar, ci a preferat să le coacă în casă, pe aragaz. Gabriela Cristea a luat această decizie pentru că, spune ea, atunci când coace vinetele pe aragaz, acestea au un gust mai bun și nu se îmbibă în miros de fum.

Mi-ați pus multe întrebări legate de faptul că eu prefer să fac vinetele în casă, pe aragaz, ci nu să le gătesc afară.

Are Tavi grătare nenumărate și aș fi putut să le fac acolo. Așa este, cu un singur amendament, faptul că pe grătar vinetele mi se pare că se înnegresc și capătă prea mult miros de fum. Ăsta este unul dintre motivele pentru care prefer să îmi afum casa și să mă chinui pe aragaz .”, a explicat prezentatoarea TV.

Trucul util al Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete

Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt
Trucul Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete pentru copt[Sursa foto: freepik]

Vedeta a dezvăluit și un truc util care o ajută să aleagă cele mai bune vinete de copt.

Între timp am aflat cum se aleg vinetele din piață. Dacă au un singur punct pe fund, care este rotund și nu este băgat în interior, acelea sunt vinetele pe care trebuie să le luați. Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi .”, a mai spus Gabriela Cristea.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Mario Fresh. „Tata a albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies