Trucuri de organizare pentru mașină: Sfaturi practice pe care trebuie să le cunoști

trucuri de organizare pentru masina
Trucuri de organizare pentru mașină: Sfaturi practice pe care trebuie să le cunoști

Organizarea spațiului din mașină este extrem de necesară. Însă știați cum o puteți face mai bine?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre trucurile pe care le puteți pune în practică, atunci când vine vorba despre organizarea mașinii, astfel încât să obțineți mai mult spațiu, toate lucrurile să fie acolo unde trebuie, dar și în cazul în care aveți copii, aceștia sa fie distrași pe tot parcursul călătoriei.

 

1. Folosiți cleme carabiniere pentru a agăța gențile și rucsacuri pe scaune

Gențile ocupă o cantitate excesivă de spațiu. În plus, de obicei nu există suficient spațiu în portbagaj pentru oameni, rucsacuri și alte obiecte dacă conduceți singur. Pentru a vă ajuta în această situație, organizați mașina cu pungi, umbrele și alte obiecte „atârnabile” pe scaune, cum ar fi agrafe simple din magazinul de dolari.

2. Protejați suporturile pentru pahare de murdărie

Unul dintre cele mai populare trucuri de organizare a mașinilor este acesta.

Toată lumea știe că suportul pentru pahare dintr-o mașină este unul dintre cele mai folosite locuri. Când vărsați din greșeală băuturi, de obicei devin extrem de lipicioase și devin destul de groaznice. Pentru a preveni acest lucru și pentru a vă păstra mașina ordonată, puneți o formă de brioșe din silicon în fiecare suport. Curățarea acestei zone este mult mai simplă în acest fel, iar dacă este necesar, le puteți îndepărta rapid.

3. Folosiți un organizator auto pentru torpedo

Să recunoaștem, ne place să punem în torpedo orice bucată de hârtie care ne împiedică. Este o idee grozavă de organizare a mașinii să folosești un mic organizator sau separator pentru a menține acest spațiu ordonat. Puteți depozita orice aveți nevoie, inclusiv documente auto, șervețele umede și bonuri. Nu numai că vă va ajuta să găsiți lucrurile mai repede, dar vă va fi mai ușor să curățați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Metoda prin care să îți cureți jucăriile de pluș preferate

organizare portbagaj
Trucuri de organizare pentru mașină: Sfaturi practice pe care trebuie să le cunoști[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucurile prin care poți curăța rapid cuptorul din bucătărie fără produse cumpărate din magazine

4. Folosiți un organizator pe vizorul din partea pasagerului

Organizatorii sunt grozavi în organizarea mașinii și pot fi atașați la vizorul pasagerilor. Veți avea acces ușor la ochelari sau la alte obiecte personale pe care ați dori să le aveți în apropiere dacă există un organizator în acest loc.

5. Covorașele anti-alunecare sunt perfecte pentru gadgeturi

Un covoraș anti-alunecare vă permite să păstrați smartphone-ul, cheile casei sau alte obiecte mici într-un singur loc.

Acestea sunt construite din materiale de înaltă calitate care rezistă la temperaturi scăzute și ridicate și au crescut în popularitate de-a lungul timpului. Asigurați-vă că obțineți una specială pentru fiecare dintre mașinile pe care le dețineți, dacă doriți să vă extindeți organizarea mașinii.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

organizare masina
Trucuri de organizare pentru mașină: Sfaturi practice pe care trebuie să le cunoști[Sursa foto: freepik]

6. Ține-ți portbagajul organizat

A avea un portbagaj curat te va ajuta atunci când faci cumpărăturile, dar îți va face și mai ușor să identifici articolele. Organizatoarele din plastic pot fi folosite pentru a pune sticle de lichide în același loc, astfel încât să nu se rătăcească atunci când conduci. Organizarea mașinii necesită utilizarea unui organizator de portbagaj. Vă ajută să vă transportați alimentele, să călătoriți sau să sortați lucruri aleatorii în portbagaj. Utilizarea corzilor elastice, care ajută la organizarea mașinii pentru portbagaj, este un alt truc pentru a evita căderea pungilor. Este capabil să păstreze articolele la locul lor și să le împiedice să se deterioreze.

7. Dacă ai copii, vei adora un cuier deasupra scaunului

Totul pare să devină foarte aglomerat atunci când conduci cu copii. Cu toate acestea, există o metodă suplimentară de organizare a mașinii care vă poate preveni acest lucru. Pune un cuier deasupra scaunului pentru a ține lucruri distractive, cum ar fi jucării, creioane colorate sau hârtie. În timpul călătoriei, micuțul tău poate rămâne distras și fericit cu acest lucru. O tabletă poate fi montată pe cuier și poate servi ca televizor mic. Acest lucru este util în special în timpul călătoriilor!

curatenia masina
Trucuri de organizare pentru mașină: Sfaturi practice pe care trebuie să le cunoști[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

10 sfaturi eficiente pentru o piele curată

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies