„Tu ai vrut să mă omori.” Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el

„Tu ai vrut să mă omori.” Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el
„Tu ai vrut să mă omori.” Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciația actori, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă lângă el o comunitate foarte mare de oameni care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas. Vedeta a dat dovadă de foarte mult talent și devotament în fața celor care îl apreciază.

Actorul  este foarte activ pe rețelele de socializare și povestește cu internauții mai multe evenimente din viața sa, plăcute sau mai puțin plăcute.

Citește și: “Suntem foarte fericiți.” Bia Khalifa își dorește un copil cu iubitul ei. Unde ar vrea tânăra să își facă nunta

Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el

În urmă cu puțin timp, Mihai Bendeac a publicat câteva filmulețe cu mama lui, în care povestea că părinții lui nu și l-au dorit, iar femeia a vrut să facă avort. Din fericire pentru actor, medicul la care au apelat cei doi nu a fost de acord, iar acum fanii actorului se pot bucura de aparițiile acestuia.

„Deci aici este policlinica unde mama mea a vrut sa fac ă un avort, a vrut să mă avorteze.

Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, Domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omori?”, a povestit Mihai Bendeac, rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Am ajuns într-un punct al depresiei.” Ce s-a întâmplat cu Mihai Bendeac

 Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el
Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el[Sursa foto: Facebook]

Actorul, recunoscător că nu a fost avortat

Mihai Bendeac a povestit totul cu o notă amuzantă și a fost recunoscător că medicul la care părinții lui au apelat nu a fost de acord cu avortul. El este împlinit și se bucură de cariera pe care o are.

„Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, a mai spus Mihai Bendeac.

Actorul a reușit să intre în sufletele celor de acasă, în urmă cu mai mulți ani, deoarece prestațiile sale stârneau hohote de râs, iar fiecare apariție pe micile ecrane era o bucurie pentru fiecare om din spatele televizorului.

Mihai Bendeac este un actor foarte bun, iar fanii acestuia îl apreciază și îl susțin în continuare.

 Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el
Mihai Bendeac, despre cum mama lui și-a dorit să scape de el[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum l-a supărat Răzvan Fodor pe prietenul lui de suflet, Radu Vâlcan: "Tragi speranţa că unii îţi sunt prieteni"



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies