Tulburătoarea poveste a Elenei, doctorița româncă bolnavă de cancer: "Voi, care sunteți sănătoși: cancerul nu e lepră. Nu îi izolați pe bolnavii de cancer"

Tulburătoarea poveste a Elenei, doctorița româncă bolnavă de cancer:
Tulburătoarea poveste a Elenei, doctorița româncă bolnavă de cancer: "Voi, care sunteți sănătoși: cancerul nu e lepră. Nu îi izolați pe bolnavii de cancer"

Elena, o doctoriță româncă bolnava de cancer a povestit despre lupta ei cu maladia

Elena, o doctoriță româncă care a primit un diagnostic de cancer, a postat pe pagina sa personală de facebook cum a decurs lupta cu teribila maladie, cu sistemul dar și cu societatea.

O poveste care arată cât de dureroasă este această luptă și cât de multă putere îți trebuie pentru a învinge boala. Vezi mai jos postarea integrală a Elenei:

„Exact acum un an un tsunami mi-a devastat viața.

Niste explorări de rutină pe care le-am făcut doar pentru ca intrasem in concediu de odihnă și aveam vreme sa mă ocup si de mine mi-au dat verdicul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Acela pe care nimeni nu il vrea: Cancer. 6 februarie 2017 ă fost ziua in care am murit si in care Dumnezeu mi-a mai dat, asa sper, o ă doua șansă la viață.

Am trecut prin tot felul de trăiri. De la negare la acceptare. De la renunțare la luptă la încrîncenare. Fusesem aruncată brutal intr-un ring, fără ca cineva sa ma pregătească, făta in fața cu o namila furibundă sa ma doboare.

O punctie dirijată ecografic a confirmat prezența a cel puțin două tipuri de celule maligne, una cu agresivitate mai mare. Prima operație mi-a adus vesti si mai proaste.

Cancerul de la sân invadase si plexul ganglionar. Statistic vorbind sansele de supraviețuire erau sub 50%.

Citeste si: Ultimul dar! Scrisoarea incredibila unei femei aflate pe patul de moarte: “Îţi va plăcea să devii soţia soţului meu”

Am avut momente în care nu stiam încotro să o apuc. Pe orice drum as fi luat-o erau păreri pro și contra.

Cel mai greu in toata povestea este ca in final esti cel care își asumă riscul. Nimeni nu iti garantează nimic. Ma insel: sunt incredibil de mulți șarlatani care iti vand pe sume colosale tot felul de paie pisate ori bicarbonat cu lămâie ori caca de liliac ori untră de bursuc.

Când disperarea iti circula prin sânge mai abitir decât globulele roșii începi parcă sa crezi Si in astea.

Caci mereu te întrebi dacă nu cumva ai ales greșit clinica, medicul, schema de citostatice. Cel mai greu este ca nu ai timp. Tic, tac, tic, tac… trece in defavoarea ta. A fost nevoie de 3 operații. S-a ales pentru mine o schemă de citostatice foarte dură, o combinație de 3 citostatice. În mod clasic se aleg 2. Dar eu eram pe muchie de cutit. Mi-am asumat riscul.

Citeste si: 9 tehnici eficiente de combatere a stresului şi de prevenire a cancerului

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ziua bună se cunoaște de dimineața! Cum îți place să te trezești, în funcție de zodia ta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies