Tunsoarea "BROS" pentru femei. TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2022

Tunsoarea
Tunsoarea "BROS" pentru femei. TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2022

Tunsoarea bros pentru femei pune în evidență trăsăturile frumoase ale formei feței!

O tunsoare bros pentru femei pune fața în evidență trăsăturile fetei și îți reduce drastic timpul de coafat. O idee împământenită greșit a fost despre faptul că tunsoarea părului scurt este potrivită pentru fiecare formă a feței și orice textura a părului. Tunsoarea bros, nu este cea mai bună variantă dacă forma capului tău, nu este una perfectă. Sunt foarte multe vedete care au adoptat tunsoarea bros sub mai multe forme de tunsori.

Această tunsoare nu poate fi aleasă doar de către femei, ci există și tunsori bros atât pentru copii cât și pentru bărbați.

Consultă internetul în privința tunsorii bros pentru femei și vei ști ce să alegi. De asemenea poți cere sfatul unui specialist înainte de a face schimbarea, mai ales dacă spre exemplu ai un par ondulat sau creț. Tunsoarea bros pentru femeile care au această tipologie de păr, o să fie greu de executat și foarte greu de aranjat atunci când ești pe grabă și trebuie să pleci rapid din casă.

Top 5 idei de tunsori bros în 2022. Cum alegi tunsoarea bros femei?

Citeste si: Tunsori in scari pentru parul mediu – Tunsori la moda 2022!

Tunsoare bros femei. Top 5 idei de tunsori bros în 2021
Tunsoare Bros[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tunsori la modă în 2022 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

1) Tunsoarea Bros- clasic

Tunsoarea bros poate fi execută în stilul în care ai urma un „pătrat”, cu o lungime ușor deasupra ochiului astfel încât să ai tăietura dreaptă fix în dreptul sprâncenelor. O tunsoare clasică de bros se poate realiza dacă ai caracteristicile și simțul îmbrăcămintei potrivite pentru a o scoate în evidență.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tunsoare BROS femei | TOP 5 idei de tunsori BROS în 2021!

2) Tunsoarea Bros- asimetric

Tunsoare bros asimetrică este una dintre cele mai întâlnite tunsori, dintre cele pentru păr scurt. Această variantă atrage orice privire în condițiile în care te “joci” cromatic și cu o serie de șuvițe sau culori vibrante pentru vopsitul părului.

Citeste si: Coafuri De Mireasă 2022. Coafuri Mireasă pentru Nuntă

Citeste si: Cum să îți tunzi părul în V de una singură

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3) Tunsoarea Bros- ciupercă

Tunsoare bros în stil “ciupercă” este creată doar din fire de par lungi în partea superioară a capului. În zona din spatele capului, tunsoare este una foarte scurtă, uneori chiar rasă cu ajutorul ustensilelor de tuns.

4) Tunsoarea Bros- pătrat cu alungire

Tunsoarea bros de lungime medie, poate fi aleasă de femeile care au orice tip de față, indiferent dacă este ovală, alungită, “inima”, pătrată sau rotundă.

Este tot mai des întâlnită la tinerele care vor să încerce lucruri noi ce le-ar putea scoate din “anonimat”, în privința înfățișării. Lungimea este pe până la umeri și tăietura este dreaptă.

Tunsoare BROS femei | TOP 5 idei de tunsori BROS în 2021!
Tunsoare Bros - Creativ[Sursa foto: PixaBay]

5) Tunsoarea Bros- Creativ

Tunsoarea Bros in stil creativ este foarte des întâlnită la modele de pe podiumurile de modă câte pot alege variante cât mai sofisticate pentru a fi puse în evidență. Stilul este unul nonconformist din punct de vedere al tunsorii și nu poate fi abordat de orice femeie.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Tunsori in scari pentru parul mediu – Tunsori la moda 2021!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies