Turmeric– ingredientul minune pentru 7 trucuri de frumusete

Turmeric– ingredientul minune pentru 7 trucuri de frumusete
Turmeric– ingredientul minune pentru 7 trucuri de frumusete

Turmericul, cunoscut si sub denumirea de curcuma este cunoscut ca regina mirodeniilor, ingredientul minune pentru 7 trucuri de frumusete.

Turmericul, cunoscut si sub denumirea de curcuma este cunoscut ca regina mirodeniilor, deoarece este încărcat cu mulți nutrienți sănătoși precum Vitamina E, C, K, potasiu, fier, proteine, sodiu etc. Datorită multitudinii benficiilor lui rezolva multe probleme de sănătate și frumusețe și este utilizat în multe medicamente sau in diferite produse de înfrumusețare. Iată câteva sfaturi de frumusețe uimitoare și eficiente folosind acest condiment extrem de accesibil la pret pentru oricine.

Citeste si: 18 alimente care te păzesc de un atac de cord, recomandate de nutriționistul Gianluca Mech

turmeric-trucuri-de-frumusete
turmeric-trucuri-de-frumusete

Turmeric- cum îl putem folosi în rutina de frumusețe

Turmeric folosit pentru a albi dinții – Este utilizat pentru indepărtarea petelor și pentru a albi dinții în mod natural. Combinati 1/4 lingură de turmeric împreună cu 2 linguri de ulei de cocos și amestecați bine.

Depozitați într-un recipient si folositi-l penatru a va spala dintii ca de obicei.

Turmericul poate fi folosit pentru cearcane- Turmericul acorda luminozitate pielii. Se adaugă 1/4 lingurița de turmeric la 1 lingură ulei de migdale și se amestecă. Folositi odischeta demachianta pentru acest amestec și puneți-l sub ochi timp de 30 de minute.

turmeric-trucuri-de-frumusete
turmeric-trucuri-de-frumusete

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Turmeric albeste axilele- Pentru a scăpa de pielea întunecată din zona axilelor, încercați amestecul urmator. Luați o o jumatate de rosie si inmuiați-o în niște curcuma. Frecati axila cu acest amestec si apoi lasati-l sa actioneze 15 minute, dupa care clatiti.

Citeste si: Tratamente naturiste pentru conjunctivita

Turmeric lupata impotriva punctelor negre- Turmericul poate fi utilizat pentru tratarea și prevenirea punctelor negre.

Amestecați o lingură de miere, 1/4 lingură de turmeric și 1/4 linguri de scorțișoară. Aplicați amestecul de mai sus peste punctele negre și asteptati timp de 10 minute și clătiți.

Turmericul curăța acneea- Puteți trata acneea în mod natural, folosind turmeric în rutina zilnica. Amestecați gelul de la o aloe cu turmericul într-un mic bol. Utilizati amestecul de doua ori pe zi pentru a scapa rapid de acnee.

turmeric-trucuri-de-frumusete
turmeric-trucuri-de-frumusete

Turmericul ca masca pentru buzele- Într-un bol, amestecați 1 lingură de miere și 1/4 lingură de turmeric. Se amestecă bine și se aplică un strat gros pe buze și se acoperă cu folie de plastic. Îndepărtați masca de pe buze, după 10 minute.

Turmericul atenueaza cicatriciile si petele pigmentare- Pentru a scăpa de arsurile solare, amestecați o lingurita rasa de turmeric cu o lingura de iaurt.

Aplicați acest amesctec pe zona afectată și vă va ajuta la estomparea cicatricii. De asemenea, puteți folosi acest amestec pe brațe și față pentru a scăpa de pielea pigmentată.

Citeste si: Cum elimini toxinele din ficat după perioada de izolare la domiciliu? Iată ce recomandă un nutriţionist celebru!

AUTOR: A.P.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dieta cu orez - De ce este considerată CEA MAI EFICIENTĂ DIN LUME şi cum se ţine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies