„Un copil nu trebuie să știe de frică! Lăsați copiii să se manifeste!” Cristina Șișcanu îi ia apărarea fiicei sale, după ce Petra l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu!

„Un copil nu trebuie să știe de frică! Lăsați copiii să se manifeste!” Cristina Șișcanu îi ia apărarea fiicei sale, după ce Petra l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu!
„Un copil nu trebuie să știe de frică! Lăsați copiii să se manifeste!” Cristina Șișcanu îi ia apărarea fiicei sale, după ce Petra l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu!

Cristina Șișcanu a stârnit un val de critici pe internet după ce și-a surprins fiica trăgându-l la răspundere pe Mădălin Ionescu, in urma cu ceva timp.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt fericiții părinți ai Petrei, fiica lor în vârstă de 6 ani. Pe lângă Petra, Mădălin Ionescu mai are doi copii din căsnicia anterioară, pe Filip și Ștefania.

Cei doi soți sunt foarte activi în mediul online, acolo unde postează zilnic imagini și filmulețe din activitățile lor.

Deși sunt multe persoane care le apreciază activitatea, adesea prezentatoarea TV primește și comentarii negative.

Mădălin Ionescu, tras la răspundere de fiica sa

Citește și: „Mulțumesc frumos că mi-ați atras atenția și nu am ieșit așa din casă.” Ce au observat urmăritorii la Cristina Șișcanu, într-un video postat pe rețelele de socializare

 Cristina Șișcanu îi ia apărarea fiicei sale, după ce Petra l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu!
Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem. E atrăgător!” Ce sos folosește Cristina Șișcanu pentru marinarea copănelelor

Vedeta a primit comentarii negative cu privire la comportamentul fiicei sale. Petra a fost supărată pe tatăl său pentru că acesta petrecea prea mult timp pe telefon, iar ea trebuia să îl aștepte în magazin.

Cristina Șișcanu: „Ce ai Petra de ești supărată?”

Petra: „Tata a stat un minut pe telefon, am așteptat în picioare și m-am enervat.

Și-am plecat.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Șișcanu: „Unde ai plecat?”

Petra: „Din locul ăla până la casă.”

Cristina Șișcanu: „La casa de la supermarket?”

Petra: „Da, l-am așteptat acolo.”

Cristina Șișcanu: „De ce? Ce făcea pe telefon?”

Petra: „Stătea pe telefon. M-am supărat. Stai pe telefon (n. red către Mădălin Ionescu)!”

Mădălin Ionescu: „Așa, și?”

Petra: „Și stai un minut, două, chiar o oră. Băieții sunt foarte copii și ciufuței!”

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu: „Vai, vai, dar de ce ai ajuns tu la concluzia asta, că băieții sunt așa?”

Petra: „Pentru că uneori tata e un copil speriat și mama nu e.”

Mădălin Ionescu: „Speriat de mama (n. red râde)!”

Cristina Șișcanu, explicații cu privire la comportamentul fiicei sale

 Cristina Șișcanu îi ia apărarea fiicei sale, după ce Petra l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu!
Cristina Șișcanu și Petra [Sursa foto: Facebook]

După ce a primit comentarii negative cu privire la comportamentul fiicei sale, Cristina Șișcanu a revenit pe pagina sa de Facebook cu un video referitor la modul în care ea își educă fiica, ținând să precizeze că nu este vorba de obrăznicie sau răsfăț, ci de posibilitatea de a le oferi copiilor să își exprime în mod liber sentimentele, fie ele și unele negative.

Nu este nici dovadă de obrăznicie, nici dovadă de răsfăț. Dacă exista așa ceva, în primul rând, nu aș fi postat un astfel de video și aș fi corectat un astfel de comportament. Eu încurajez un astfel de comportament copiilor mei pentru că este un comportament sănătos, sănătos în dezvoltarea lor. Un copil nu trebuie să știe de frică. Un copil trebuie să înțeleagă lucrurile, iar pentru asta părinții trebuie să depună muncă. Evident, un copil nu trebuie lăsat, el trebuie îndrumat. Copiii învață de la părinți, nu anume prin felul în care părinții spun să nu facă în vreun fel, ci prin imitare. De exemplu, Petra vede la noi că dacă nu ne convine ceva spunem. Nu de dragul de a menține armonia să acumulăm frustrări. Toți în familie își expun sentimentele. Așa mi se pare sănătos. Au spus niște doamne „Vai, eu nu aș permite așa ceva copiilor mei!”. Pe bune? Este foarte grav dacă nu le permiteți așa ceva. Copiii când ajung adulți, dacă părinții nu le permit, fie la un moment dat vor exploda și se răzvrătesc, fie vor deveni niște adulți umili în fața altor persoane, în fața unor situații și așa mai departe. Nu vor avea puterea să își impună punctul de vedere, să facă ceea ce simt și de aici multe alte probleme. Lăsați copiii să se manifeste! Dacă o fac deplasat, lucrurile astea se pot corecta și aici intervine măiestria părintelui de a corecta aceste lucruri.

Trebuie să lași copiii să se manifeste. Ajung la adolescență sau la maturitate și explodează, iar după aceea nu știi ce să faci. La noi în casă toată lumea își manifestă sentimentele, chiar și cele negative. Nu trebuie gâtuite emoțiile sau anumite frustrări și sentimente care se nasc la un moment dat în suflet.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Dacă aș relua viața de la capăt, mi-ar plăcea să mai trec prin aventurile copilăriei. Aveam pantofii mari și pantalonii cu tiv!” Ce meserie și-a dorit Jean de la Craiova să aibă?

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies