Află din rândurile următoare cum se prepară crema de prăjituri a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru masa de Revelion de pe care, pe lângă aperitive și fripturi, nu pot să lipsească deserturile.
Vedeta a pregătit mai multe specialități, iar printre acestea se numără și mini-tartele cu cremă de ciocolată. Soția lui Tavi Clonda a cumpărat din comerț coji de tartă, pe care le-a umplut cu cremă de ciocolată.
„ Hai să vă arăt cum fac eu un desert super ușor, foarte rapid, super delicios și cu care vă puteți impresiona invitații la masă .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta de cremă de ciocolată a Gabrielei Cristea
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- frișcă neîndulcită;
- ciocolată neagră amăruie;
- zahăr;
- coniac (opțional).
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al cremei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid.
„ Am luat frișcă neîndulcită, pe care am încălzit-o bine-bine, aproape de punctul de fierbere și am desfăcut înăuntru aceeași cantitate de ciocolată amăruie neagră și am pus și niște zahăr. Am lăsat câteva minute bune până s-a topit ciocolata și acum amestecăm bine până când se omogenizează. Este momentul să o lăsăm deoparte să se răcorească, după aceea o băgăm în frigider până când se răcește de-a binelea.
După ce a preparat crema, vedeta a umplut cojile de tartă și astfel a obținut un desert foarte gustos, rapid și simplu de făcut.
„ Poftă bună! Sunt foarte ușor de făcut și la îndemâna oricui.