„Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient!” Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!

„Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient!” Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!
„Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient!” Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!

Află din rândurile următoare care este rețeta de tăiței a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea pregătește de zor cele mai gustoase preparate pentru familia sa. De data aceasta, vedeta a gătit o supă delicioasă cu tăiței de casă. Vedetele acestui preparat sunt fără doar și poate tăițeii de casă, care îi dau supei un gust delicios ca la mama acasă. De aceea, Gabriela Cristea a împărtășit rețeta cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea

Citește și: „Avem nevoie de urechi de porc și de adidași, așa cum se spunea pe vremea vânatului.” Rețeta de piftie pentru Crăciun a Gabrielei Cristea!

Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea!
Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Avem carnea tocată un pic mai grasă și afumătura. Deasupra punem o sticlă de vin spumant, nu vom mai pune apă la fiert.” Rețeta sarmalelor de Crăciun a Gabrielei Cristea!

Ingrediente:

  • 130 de gram de făină;
  • două ouă;
  • un praf de sare.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al tăițeilor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Am recipientul în care o să fac coca pentru tăiței. Am aici 125 de grame de făină la care pun două oră mici și adaug și un praf zdravăn de sare. Prima dată amestec bine cu furculița până încorporez cât mai multă făină. Nu pun foarte multă făină de la început pentru că nu vreau să fie tare aluatul nostru. Mai bine să trebuiască să mai pun făină ulterior.

Desfac aluatul și cred că mai trebuie un strop de făină. Mai iau puțină și încep să amestec în mână. De 50 de ori număr eu și atunci aluatul este perfect. Îl mai ung bine cu făina care a rămas în interior și îl mai las să se liniștească vreo 5-10 min. După aproximativ 10 minute, după ce s-a odihnit coca noastră, înfăinăm bine blatul de lucru și ne apucăm să întindem foaia.
Pentru asta vă trebuie un sucitor și eu încep prin a întinde coca cu mâna. De fiecare dată când simțiți că s-ar putea să se lipească, puneți făină și nu vi se va mai lipi coca în felul acesta. De aici vă luptați cu coca până când întindeți o foaie mare și foarte subțire. Ne-a ieșit o foaie de tăițel imensă pe care o las să se mai odihnească câteva minute pe blat, înainte să o rulez și să o tai.
O împachetăm bine-bine și ne apucăm să o tăiem. Ideea este că tăițeii trebuie tăiați foarte subțiri. Tăiem și îi punem la uscat. Tăițeii se fac primii în momentul în care vă apucați de supă și până când terminați supa, tăițeii se usucă suficient. Înainte de a pune tăițeii în supă, vă sfătuiesc să îi cerneți pentru că în felul acesta nu puneți toată făina sau excesul de făină în ciorbă.
Nu se fierbe mai mult de 3-4 minute. Poftă bună
!”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Ouă caramelizate în smântână, pesto, brânză feta și roșii uscate!” Rețeta unui mic dejun delicios și rapid pregătit de Tavi Clonda

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies