“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă

“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă
Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei

Xonia s-a revăzut cu fostul ei iubit în Statele Unite.

În urmă cu ceva timp, Xonia a trăit o minunată poveste de iubire cu Michael, un bărbat din Statele Unite ale Americii care a reușit să îi fure inima frumoasei artiste. Lucrurile dintre cei doi îndrăgostiți nu au funcționat așa cum trebuia, așa că aceștia au hotărât să o ia fiecare pe drumuri separate. Însă, amândoi au rămas în relații foarte bune, pentru că și-au luat rămas bun în cele mai bune condiții.

Xonia l-a prezentat pe Michael familiei sale

Xonia și fostul ei partener s-au despărțit iarna trecută. Iată, însă, că acum cei doi foști parteneri s-au reîntâlnit și pare că petrec destul de mult timp unul în compania ceiluilalt. Deși pentru moment nu pare că cei doi au de gând să își reia viața amoroasă, cântăreața l-a prezentat deja pe bărbat părinților săi.

Întâlnirea ar fi fost una minunată, familia Xoniei fiind foarte încântată de milionarul cu care vedeta s-a iubit cu ceva timp în urmă.

Citește și: Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar: „Nu distanța a fost de vină”

Așadar, cântăreața a declarat că cei doi sunt doar prieteni, pentru că aceasta se focusează mai mult pe viața ei personală și își dorește să se concentreze pe proiectele pe care le are în desfășurare. Însă, acest lucru nu înseamnă că în viitor vedeta ar spune nu unei noi șanse la iubire alături de bărbatul de peste ocean, deoarece Xonia nu este deloc deranjată de ideea de a relua o legătură amoroasă.

„Dacă ar fi o persoană veche, depinde foarte mult care a fost povestea noastră și de ce ne-am despărțit în primul rând. Nu zic nu. Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație între două persoane. Eu nu cred în vorba aia că „ciorba reîncălzită nu e bună” sau ceva de genul ăsta. Cred că fiecare persoană are șansa să evolueze, să se schimbe, să se maturizeze.

Și nu văd de ce nu aș da a doua șansă, că și eu la rândul meu evoluez, mă maturizez și aș vrea să am și eu șansa asta, dacă ar fi cazul. Nimeni nu este perfect. Probabil aș fi deschisă, dar momentan nu este cazul.”, a spus Xonia, pentru un post de televiziune.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Xonia, în depresie după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă: „Nu le doresc nici celui mai mare dușman”

Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Xonia este din nou singură! Artista s-a despărțit de Michael, iubitul ei: „O urmărește în America de ani de zile”. În ce relații au rămas cei doi



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies