Valentina Pelinel a slăbit şi arată senzaţional! Secretul siluetei ei frumoase!

Valentina Pelinel  a slăbit şi arată senzaţional! Secretul siluetei ei frumoase!
Valentina Pelinel a slăbit şi arată senzaţional! Secretul siluetei ei frumoase!

Valentina Pelinel a slăbit! Vezi cum a "topit", în timp record, mai bine de 29 de kilograme!

Valentina Pelinel a slăbit în timp record după ce a născut. Vedeta se îngrăşase 29 de kilograme în timpul sarcinii gemelare, dar a fost extrem de ambiţioasă, a mers des la sala de fitness şi la tratamente corporale, iar acum a ajuns aproape de dimensiunile pe care le avea când defila pe podiumurile de modă.

Valentina Pelinel a slăbit!  Nimeni nu-şi imagina că va ajunge atât de aproape de dimensiunile de manechin!

Recent, frumoasa blondă a fost o apariţie care-ţi tăia respiraţia, pe pârtie, la Poiana Braşov. Protagonista noastră a purtat o pereche de pantaloni mulaţi care-i puneau în valoare picioarele perfecte şi astfel a fost limpede pentru toată lumea că vedeta a "topit", pur şi simplu, surplusul de greutate.

Citeste si: Secretul detox-ului cu care Ela Crăciun a slăbit cinci kilograme după Sărbători! "Măr, ananas, țelină, ardei roșu, castravete"

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Soţul ei, Cristi Borcea, a sorbit-o din priviri şi nici nu ne miră pentru că aşa e firesc să se întâmple când la braţul tău este una dintre cele mai frumoase femei din România.

Valentina Pelinel a slăbit! Vezi ce tratamente a făcut frumoasa vedetă!

Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de criosaună! Modelul merge frecvent la un centru de înfrumusețare din Capitală pentru a face astfel de şedinţe.
“Puterea frigului folosită în mod controlat are foarte multe beneficii asupra organismului: crește imunitatea, slăbire, detoxifiere, regenerarea întregului organism, reglează tulburările metabolice și endocrine, stopează durerile musculare sau articulare, îmbunătățește somnul, însănătoșește și înfrumusețează părul și pielea. Criosauna m-a ajutat foarte mult să mă recuperez după accidentarea la schi și mi-a crescut imunitatea, plus că nu mai sunt așa friguroasă”, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

În urmă cu câțiva ani, vedeta s-a accidentat la un picior, în timp ce se afla la schi. La vremea respectivă, Valentina nu credea că va scăpa de operație, mai ales că medicii i-au spus că și-a rupt ligamentul. Cu multă răbdare însă, și tratamente “combinate” cu criosaună, blondina a scăpat de intervenția chirurgicală.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult, criosauna, de care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit pur și simplu, a ajutat-o pe blondină și la slăbit. Pe perioada sarcinii cu gemenele, manechinul a luat în greutate nici mai mult, nici mai puțin de 29 de kilograme. După ce a avut ok-ul de la medic, vedeta s-a apucat de dietă, sport, tratamente corporale, și desigur, a reluat ședințele la criosaună, iar acum a reușit sa revină la greutatea dorită.

Citeste si: Oana Roman, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A pozat doar în...prosop!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea, la spital, cu fetiţele! "La pediatru"!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies