Vera Daghie, doctor nutriționist, a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! „Care este alimentul care ne îngrașă cel mai mult?” 

Vera Daghie, doctor nutriționist, a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! „Care este alimentul care ne îngrașă cel mai mult?” 
Vera Daghie, doctor nutriționist, a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! „Care este alimentul care ne îngrașă cel mai mult?” 

Specialistul în nutriție, Dr. Vera Daghie, a răspuns astăzi pentru kfetele.ro la o serie de întrebări despre sacrificiile pe care trebuie sa le facem pentru o siluetă armonioasă și o alimentație corectă.

„Care este alimentul care ne îngrașă cel mai mult?” a fost întrebarea care a dat startul unei discuții extrem de importante din platoul nostru. 

Trebuie să precizăm că Dr. Vera Daghie se declară a fi un aliat al dietei flexibile, construită în funcție de nevoile( și poftele!) fiecăruia. Ea ne-a bucurat enorm cu informația că „Nu există niciun aliment care îngrașă”! 

Citeste si: 10 alimente care reduc tensiunea arterială! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

Vera Daghie
Vera Daghie este un nutriţionist celebru din România[Sursa foto: Arhiva personală a medicului Vera Daghie]

„Nu există niciun aliment care îngrașă! Pe noi nu ne îngrașă ceea ce mâncăm, ci felul în care mâncăm, când mâncăm și cât mâncăm. Nu există niciun aliment care să ne îngrașe, nu există niciun aliment minune care să ne slăbească. Totul constă în echilibru!” a declarat Dr. Vera, faimoasă pentru sfaturile sale de nutriție.

Ce pași trebuie să urmăm ca să avem o alimentație „echilibrată”?

Dr. Vera a împărtășit cu noi secretele unei alimentații optime, care ne va aduce garantat corpul dorit. Instrucțiunile date de ea nu sunt doar foarte folositoare, ci și extrem de simple de urmat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Primul pas este organizarea corectă a programului de mese: 3 mese principale+ două gustări, programate în funcție de programul fiecăruia.

Apropo de asta, faptul că trebuie să ne oprim din mâncat după ora 18:00 este doar un mit!” au fost spusele doamnei dr. Vera, atingând de asemenea un subiectul controversat al momentului în care este indicat să ne oprim din mâncat.

Citeste si: Ce mâncăm în vacanță fără să ne întoarcem cu kilograme în plus! Cori Grămescu: 8 din 10 mese să fie sănătoase

„Al doilea pas este combinarea corectă a alimentelor. Acesta este cel mai mare atu care ajută în slăbire. Când combini cartofi prăjiți cu friptură și cu pâine, ficatul nu mai poate să metabolizeze ce a mâncat, în final rezultând formarea colăceilor de grăsime.” a continuat experta.

Vera Daghie
Vera Daghie este unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din România[Sursa foto: Arhiva personală a medicului Vera Daghie]

Ce trebuie să facem după cină?

Să ne afundăm în canapea și să ne uităm la un film este o adevărată tentație odată ce terminăm de mestecat ultima îmbucătură de mâncare după o zi ocupată, care ne lasă epuizați.

Cu toate acestea, Dr. Vera Daghie susține că acesta este exact lucrul pe care ar trebui să încercăm să îl evităm cât mai mult cu putință. 

Citeste si: Ce și cum le dăm celor mici să mănânce ca să aibă o digestie bună. 6 sfaturi de la Ela Crăciun!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Lumea trebuie să țină cont să existe un interval de 4 ore între momentul în care ne băgăm la culcare și cină. Ideal ar fi să evităm să stăm pur și simplu în fața televizorului după cină. Putem da cu mopul sau spăla vasele, important este să ne mișcăm un pic.” A declarat specialista în nutriție, pentru kfetele.ro

 

Dr.

Vera Daghie

Nr. de telefon: 0760862499

site: dietepersonalizate.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dr. Vera Daghie, specialistul Kfetele.ro in NUTRITIE, va spune totul despre PASTILELE DE SLABIT. Sunt bune sau nu in curele de slabire?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies