Vera Miron de la Survivor România, la un pas de a leșina în direct!

vera miron a lesinat
Vera Miron aproape a leșinat în timpul unei emisiuni în direct și i-a sperat pe toți cei prezenți în platou

Vera Miron a fost la un pas de a leșina într-o emisiune în direct! Ce s-a întâmplat cu fosta Războinică de la Survivor România?

Vera Miron a fost invitată în emisiunea Teo Show însă a fost la un pas de a leșina în direct! Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România?

Vera Miron de la Survivor România, la un pas de a leșina în direct!

Vera, Sindy, Kiriță și Cazacu au fost invitați în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cei patru au fost supuși unor probe amuzante, spre distracția tuturor telespectatorilor. 

Sindy a fost în echipa lui Kiriță, iar Vera în echipa lui Cazacu, și astfel cei patru au participat la probele oferite de realizatorii emisiunii.

La un moment dat, Vera a declarat că se simte rău și a trebuit dusă pe canapea, însă fosta concurentă de la Survivor România acuza în continuare stări de leșin. În cele din urmă, Războinica s-a ridicat și a spus că a fost o simplă farsă cu ocazia zilei de naștere a lui Cazacu.

Citeste si: Vera Miron de la Survivor România sare la gâtul Mariei Chițu! "Jur că o bat! Eu vreau să fac curat ca să poată dormi bine și ea stă cu ….. la soare!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Toți cei prezenți în platoul emisiunii au început să cânte celebrul "La mulți ani", dar Cazacu nu și-a revenit prea ușor după sperietura avută.

Teo- Verei îi este rău.. Ia-o în brațe și tu..Bea apă.. E cădere de calciu.. 

vera miron a lesinat
Vera Miron a vrut să-i facă o farsă lui Cazacu, însă a reușit să sperie mai multe persoane[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vera Miron a recunoscut că nu se aștepta să iasă din competiția Survivor România  atât de repede, însă a fost bucuroasă că a putut să participe la un astfel de show.

Citeste si: Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

”Este cel mai frumos sentiment. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, să demonstrez ceea ce pot eu...La eliminarea mea, votul publicului. Cum am spus și la Consiliu.

Dacă Albert nu mă vota și nu era votul lui Albert...consider că meritam să stau mai mult în continuare și să arăt tot ce pot. Îmi pare rău că am ieșit", a declarat Vera atunci când a ajuns în România.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Stela Bizdu a născut în secret pentru a doua oară: "Am plâns și am râs"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies