Vera Miron de la Survivor România sare la gâtul Mariei Chițu! "Jur că o bat! Eu vreau să fac curat ca să poată dormi bine și ea stă cu ….. la soare!”

Survivor România 16 aprilie 2021 - Jignirile au fost în top  în echipa Războinicilor! Vera a amenințat cu bătaia!
Vera Miron de la Survivor România sare la gâtul Mariei Chițu! "Jur că o bat! Eu vreau să fac curat ca să poată dormi bine și ea stă cu ….. la soare!”

Survivor România 16 aprilie 2021 - Jignirile au fost în top în echipa Războinicilor! Vera a amenințat cu bătaia!

Un nou scandal a izbucnit în tabăra Războinicilor de la Survivor România 2021. Ediția din 15 aprilie 2021, a emisiunii fenomen difuzată de postul Kanal D a adus în atenția publicului telespectator un scandal între ultimele doau concurente intrate în echipa Războinicilor. Bruneta Vera Miron a sărit la gâtul Mariei Chițu, blonda cu părul bălai.

Certa a început de la faptul că în tabără, Vera a dorit să facă puțină curățenie și i-a cerut Mariei să își mute lucrurile pentru a putea face ordine. Vera și-a pierdut cumpătul și a inceput să țipe și i-a adresat cuvinte jignitoare Mariei, în timp ce aceasta se bronza în fața razelor soarelui dogoritor al Reblublicii Dominicane.  

Survivor România 16 aprilie 2021- Scandalul a început la cote maxime între Vera Miron și Maria Chițu din echipa Războinicilor!

Citeste si: In aceasta seara, la „Survivor Romania” se va intruni Consiliul de urgenta; Daniel Pavel face un anunt important

Survivor România 16 aprilie 2021 - Jignirile au fost în top în echipa Războinicilor! Vera a amenințat cu bătaia!
Survivor România 16 aprilie 2021 - Jignirile au fost în top în echipa Războinicilor! [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România! Ce se întâmplă cu artistul?

Albert: "Nu am vrut să îi mut lucrurile pentru că erau lucruri personale: chiloți, sutien, chestii personale în care nu am cum să bag mâna, dar mai ales că erau și chestii personale pe afară și nu am putut să bag eu

mâna și tocmai din cauza asta am rugat-o: Vino, te rog și mută-ți lucrurile!”, a comentat concurentul echipei Războinicilor către Maria.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Chițu: “Aveam treaba, poate stăteam la soare.”

Vera nu a mai răbdat și a comentat plină de nervi: “Tu, nebuno zi mersi că îți fac curat! Uite ce ai făcut acolo că ai intrat încălțată de 10.000

de ori!”

Maria Chițu: “Ai un limbaj…”

Survivor România 16 aprilie 2021 - Jignirile au fost în top în echipa Războinicilor! Vera a amenințat cu bătaia!

Vera Miron: “Vezi poate te iau la bătaie! Eu o iau la bătaie, dacă mai face așa, să mor dacă nu o bat! Jur că o bat! Deci nu mai pot… o iau la bătaie de nervi. Deci nu se poate așa! Eu vreau să fac curat că să poată dormi bine și ea stă cu …..

la soare!” a comentat Vera plină de nervi.

Maria Chițu: “Fă un program, Vera și pune-l agățat undeva aici că să știm când la ce ora se face curat.”

Deși se află doar de o săptămnă intrate în comepetitia Survivor România 2021, cele două concurente au început să scoată colții deja.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies