Veste bună pentru femeile din România! Cine va primi 3500 de lei lunar

Veste bună pentru femeile din România! Cine va primi 3500 de lei lunar
Veste bună pentru femeile din România! Cine va primi 3500 de lei lunar

Peședintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin intermediul căreia indemnizațiile vor fi majorate.

Anumite categorii de români vor primi lunar o indemnizație în valoare de 3500 de lei. Astfel, veniturile românilor vor crește după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin intermediul căreia indemnizațiile vor fi majorate.

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei

Citește și: Veste mult așteptată de românce! Mii de femei ar putea beneficia de un venit suplimentar lunar de 2000 de lei

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război
Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război[Sursa foto: freepik]

Legea conform căreia indemnizația lunară pentru o anumită categorie de persoane va fi majorată, a fost deja promulgată de președintele Klaus Iohannis. Mai mult decât atât, indemnizația în valoare de 3500 de lei este neimpozabilă și reprezintă 50% din câștigul salarial mediu brut pe țară, care în acest moment este, potrivit INS, de 7000 de lei.

Cine va beneficia de indemnizație în valoare de 3500 de lei

Citește și: Care este indemnizația de nepot în anul 2023. Pensionarele care au grijă de copii vor primi o sumă de bani în fiecare lună

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război
Indemnizație lunară în valoare de 3500 de lei pentru veteranii de război[Sursa foto: freepik]

O anumită categorie de români urmează să beneficieze lunar de o indemnizație în valoare de 3500 de lei.

Printre aceștia se numără veteranii de război, invalizii și văduvele lor.

Legea a fost deja promulgată de președintele României și urmează să apară în Monitorul Oficial.

Prin intermediul acestei legi care asigură o indemnizație lunară majorată în valoare de 3500 de lei, statul român își propune să aducă recunoștință, respect și admirație față de cei care și-au pus viața în slujba țării, precum și o reparație morală și materială care să contribuie la asigurarea unui venit decent invalizilor, veteranilor și văduvelor de război, dreptul financiar acordându-se exclusiv acestor categorii de beneficiari.

Mai mult decât atât, suma de 3500 de lei este neimpozabilă și reprezintă 50% din câștigul salarial mediu brut pe țară. Persoanele care vor beneficia exclusiv de această indemnizație sunt veteranii de război, invalizii și văduvele acestora. Pentru a beneficia de această indemnizație, persoanele respective trebuie să facă dovadă prin intermediul unui act care să ateste că se numără printre categoriile menționate anterior.

Invalizilor de război, veteranilor de război şi văduvelor de război li se acordă, lunar, o indemnizație de gratitudine, neimpozabilă, în valoare de 50% din câştigul salarial mediu brut utilizat la

fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat aferent anului pentru care se face plata.", se arată în legea promulgată de către şeful statului.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anunț de ultim moment de la Guvern! Femeile cu pensiile sub 3000 de lei sunt vizate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies