Veste uriașă în showbiz! Una dintre cele mai sexy cântărețe va deveni mamă!

Veste uriașă în showbiz! Una dintre cele mai sexy cântărețe va deveni mamă!
Veste uriașă în showbiz! Una dintre cele mai sexy cântărețe va deveni mamă!

Una dintre cele mai senzuale cântărețe din showbiz-ul românesc, Andra, jumătatea brunetă a trupei Like-Chocolate, a decis să anunțe, public, o veste uriașă: va deveni mamă.

Andra, bruneta trupei Like Chocolate, una dintre cele mai senzuale apariții din lumea artistelor de la noi este îndrăgostită până peste cap de bărbatul cu care este împreună de trei ani, iar de curând i-a dat o veste uriașă: vor deveni părinți.

Citeste si: O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Citeste si: Alex Cristi, expertul in slabit Kfetele.ro, te invata cum sa scapi de colaceii de pe burta VIDEO

Citeste si: Cele mai sexy exercitii la sala de fitness, din ISTORIE! Cum se antreneaza o vedeta alaturi de iubitul ei/ Video EXCLUSIV

Andra de la Like Chocolate, pe numele ei real Andra Zoica, e una dintre cântărețele care, cu ceva timp în urmă, făcea furori prin peisajul muzical autohton, mai ales atunci când apărea pe scenă în ținute care mai de care mai îndrăznețe.

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, Andra de la Like Chocolate a lăsat-o mai ușor cu cariera de cântăpreață, fără să dezvăluie însă motivele pentru care a făcut asta. Mai exact, Andra de la Like Chocolate și Alex, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din România, sunt mai fericiți ca niciodată. Și au toate motivele din lume, având în vedere că, după mai bine de trei ani de relație cât se poate de apropiată, cei doi se pregătesc să devină părinți.
Iar cea care a dat vestea a fost Andra de la Like Chocolate, însărcinată în aproape cinci luni care, fericită până peste poate, a anunțat că vor avea un băiețel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Nu puteam să primesc un cadou mai frumos ca cel pe care mi l-ai oferit TU! Îți mulțumesc pentru că ai apărut în viața mea și pentru că alături de tine am învățat cu adevărat ce înseamnă fericirea! Te iubesc!”,

a fost reacția lui Alex, pe conturile sale de socializare, în momentul în care a aflat că va avea un băiețel.

 

Andra de la Like Chocolate și iubitul ei, antrenamente împreună la sala de fitness

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Relația dintre Andra de la Like Chocolate și Alex este întîărită și de pasiunea lor pentru sport. De altfel, faptul că Alex este antrenor de fitness este și motivul perfect pentru că frumoasă brunetă să se antreneze din greu, în compania lui, el folosind-o într-o serie de exerciții fizice care, cu siguranță, sunt în istoria celor mai sexy mișcări din sala de sport. Și, dacă Alex are grijă să o țină într-o formă fizică perfectă pe Andra, se pare că și ea îl răsplătește pe măsură.

Mai exact, Andra se lasă “folosită” că “obiect de antrenament” de Alex, tânărul punând-o să stea în poziții cât se poate de incitante pentru a-și face și el orele de antrenament zilnice.

“Alex mi-a insuflat și mie pasiunea pentru sport și, de când avem o relație, merg la sala mult mai motivată pentru că el nu mă menajează deloc, ba din contra, așteptările lui în ceea ce mă privește sunt mult mai mari și își dorește să fiu un exemplu pentru persoanele care iubesc un stil de viață sănătos.

Aveam un stil de viață diferit, dar el a reușit să mă coordoneze puțin pentru a avea o alimentaţie corectă și sănătoasă, iar acum mă simt mult mai bine. Și, cu siguranță, arăt mai bine, iar asta îl face, evident, să fie și mai încântat”, ne-a spus, acum ceva vreme, viitoarea mămică Andra de la Like Chocolate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies