Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an. Ce planuri are prezentatorul: „Fac cumva să-mi iau copilul”

Victor Slav
Victor Slav

Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre ce planuri are în sărbătorile de iarnă, iar Sofia este inclusă!

Victor Slav a dovedit de nenumărate ori că este un tătic de nota 10 cu felicitări și nu este de mirare faptul că anul acesta, de Crăciun, își dorește să o aibă alături pe Sofia, fetița lui de cinci ani. La fel ca anul trecut, prezentatorul de televiziune vrea să stea la masa de Crăciun lângă micuța lui și ceilalți membri ai familiei sale, însă trebuie să vorbească mai întâi cu mama ei, Bianca Drăgușanu, pentru a stabili împreună programul de sărbători. 

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Victor Slav și fetița lui, Sofia
Victor Slav și fetița lui, Sofia[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, decizie pe final de an

Cu toate că după despărțire fetița lui a rămas în grija Biancăi Drăgușanu, co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de Sofia.

El a mărturisit că va face cumva să-și ia fiica de Crăciun și plănuiește să o ducă și la mama și la sora lui, pentru că toată lumea o iubește nespus de mult. 

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători.

Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește” , a spus Victor Slav pentru  cancan.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Victor Slav și fetița lui, Sofia
Victor Slav și fetița lui, Sofia[Sursa foto: Instagram]

Care este relația dintre Selina și Sofia, fiica lui Victor Slav?

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe blondină. După cum a declarat chiar el, relația pe care o are actuala lui parteneră cu fiica sa este excelentă, blondina înțelegându-se de minune cu cei mici. 

„Se înțeleg foarte bine.

Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea ma dus în direcția asta. Așa

și cu cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

Victor Slav și Selina
Victor Slav și Selina[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, despre posibilitatea de a deveni din nou tată!

Într-un interviu acordat  Viva.ro, Victor Slav a făcut noi dezvăluiri despre planurile lui de viitor în care este implicată, bineînțeles, și Selina, iubita lui. Întrebat dacă își dorește să devină din nou tătic, co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” susține că nu exclude acest lucru și că nu s-a gândit până acum la faptul că pe viitor ar putea deveni tată pentru a doua oară. 

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a spus Victor Slav pentru sursa citată anterior.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Anca Ciota și Phelipe dezvăluie numele pe care îl va purta băiețelul lor: „Aproape sigur așa rămâne”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies