Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare! Cei doi formează un cuplu superb

Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare! Cei doi formează un cuplu superb
Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare! Cei doi formează un cuplu superb

Victor Slav a decis că este momentul să apară pe rețelele de socializare alături de iubita lui, Selina. Cei doi îndrăgostiţi au făcut furori pe internet.

Victor Slav este mai fericit ca niciodată de aproximativ doi ani de zile, exact de când a început relația de iubire cu Selina, cea care l-a adus cu picioarele pe pământ și l-a făcut să zâmbească din nou. Chiar dacă până acum, cei doi nu au apărut extrem de des în ochii presei, iată că ultima fotografie postată pe rețelele de socializare a făcut vâlvă printre internauți.

Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare

Victor Slav și iubita lui, Selina, au decis că nu este cazul să mai stea departe de rețelele de socializare, așa cum au obișnuit publicul de doi ani încoace.

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat într-o ipostază romantică și au postat poza pe internet, moment în care fanii au sărit cu aprecieri și comentarii minunate la adresa lor.

Citeste si: Roxana Ghiță, surprinsă în brațele altui bărbat după despărțirea de Andrei Dascălu de la Survivor România 2021

victor slav iubita
Victor Slav este mai fericit ca niciodată alături de noua iubită[Sursa foto: Instagram Victor Slav]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Victor Slav și Selina apar îmbrățișați, iar fostul prezentator meteo o sărută pătimaș pe obraz, semn că totul merge ca pe roate în relația lor.

Victor Slav a mărturisit că se vede tătic pentru a doua oară, mai ales că relația în care este implicat la momentul actual este mai mult decât perfectă.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are succes pe toate planurile, mai ales de când și-a deschis o cafenea ce pare că funcționează așa cum și-a dorit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

victor slav si iubita relatie
Victor Slav s-a afișat pe rețelele de socializare cu Selina, iubita lui[Sursa foto: Instagram Victor Slav]

„Cine ştie, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ţi mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, şi chiar nu-mi mai fac niciun plan, las lucrurile să meargă aşa cum sunt, poate şi noua cafenea m-a dus în direcţia asta.

Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp, s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit şi toate impedimentele astea cu restricţii, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine.

Aşa şi cu viaţă mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale şi o să radă, exact asta am realizat”, a mărturisit Victor Slav.

Victor Slav, declaraţie emoţionantă despre colega lui, Ilinca Vandici

Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”,  a spus Victor Slav. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies