VIDEO Cât de greu i-a fost Emiliei Ghinescu să le spună copiilor săi că divorțează de tatăl lor? „Am avut un moment de blocaj. Mi-au dat instantaneu lacrimile! Sunt convinsă că atunci l-a durut.”

VIDEO Cât de greu i-a fost Emiliei Ghinescu să le spună copiilor săi că divorțează de tatăl lor? „Am avut un moment de blocaj. Mi-au dat instantaneu lacrimile! Sunt convinsă că atunci l-a durut.”
VIDEO Cât de greu i-a fost Emiliei Ghinescu să le spună copiilor săi că divorțează de tatăl lor? „Am avut un moment de blocaj. Mi-au dat instantaneu lacrimile! Sunt convinsă că atunci l-a durut.”

Interpreta de muzică populară a vorbit despre momentul în care i-a anunțat pe copiii săi că divorțează de tatăl lor.

Emilia Ghinescu s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu George Turcu, bărbatul de care s-a îndrăgostit pentru prima dată, încă de pe vremea când era o adolescentă și alături de care și-a întemeiat o familie. Cei doi au devenit părinții a doi copii, Andrei și Erika. Ulterior, însă, după mai bine de un deceniu de la mariaj, artista a luat decizia de a divorța de tatăl copiilor săi.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, artista a povestit despre momentul în care i-a anunțat pe copiii săi că divorțează.

Citește și: VIDEO Sacrificiile pe care Emilia Ghinescu le-a făcut pentru copiii săi: „Am renunțat la tot doar să am copiii. Nu am cerut pensie alimentară.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cât de greu i-a fost Emiliei Ghinescu să le spună copiilor săi că divorțează de tatăl lor?
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”

Emilia Ghinescu a trăit un moment extrem de greu când i-a spus fiului său că se desparte de tatăl lui

Dacă Erika avea doar 4 ani și nu înțelegea prea bine ce se întâmplă, Andrei, fiul cel mare al vedetei, avea 12 ani și îi era foarte greu să accepte faptul că părinții lui se despart. Emilia Ghinescu a fost pusă în situația în care să îi explice fiului său că aceasta este cea mai bună decizie pentru toată lumea.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Erika era încă foarte mică și i-am spus că eu cu tata nu ne mai înțelegem. Copilul a văzut lucrul ăsta. I-am spus că în viață sunt oameni care merg alături de noi pe drumul ăsta pentru totdeauna sau pentru anumite perioade de timp. Faptul că eu și tatăl său am mers pe drumul ăsta până aici, nu înseamnă că din acest moment, dacă noi doi ne separăm, el nu mai are părinți.

Frica principală a copiilor în momentul în care părinții se despart, este că el rămâne fără părinți. El așa vizualizează. Nu înțelege că mama este nefericită sau tata este nefericit, că mama și-a găsit pe altcineva sau tata și-a găsit pe altcineva. Nu, mama e mama și tata e tata. Sunt părinții lui și îi iubește pe amândoi. Andrei ne iubea și pe mine și pe tatăl lui în egală măsură.
I-am spus că el nu va rămâne nici fără mamă și nici fără tată. Prima lui întrebare a fost ce o să le spună el colegilor la școală. Din nou societate, care pune niște etichete. I-am spus că nu trebuie să le dea vreo explicație copiilor de la școală. Când el m-a întrebat: „Mama, nici măcar de dragul meu nu crezi că ai putea să te împaci cu tata?”, am avut așa un moment de liniște, de blocaj.
Nu am știut ce să-i răspund, mi-au dat instantaneu lacrimile. Îmi aduc aminte că i-am spus că eu îi iubesc extraordinar de mult pe amândoi și pentru mine contează fericirea lor. Eu țin la ei foarte mult și sunt convinsă că atunci l-a durut. El avea 12 ani și era destul de mare, înțelegea niște lucruri.”,
a povestit Emilia Ghinescu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Oana Pellea, declarații emoționante despre părinții săi: „Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor. Când a plecat mi-a promis că de fiecare dată când voi avea spectacol va fi în sală!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies