VIDEO Mihai Albu, despre cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, Iulia Albu, și cum a arătat nunta lor. „Eu aveam 42 și ea avea 23. Toate invitatele și-au făcut atunci pantofii la mine.”

VIDEO Mihai Albu, despre cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, Iulia Albu, și cum a arătat nunta lor. „Eu aveam 42 și ea avea 23. Toate invitatele și-au făcut atunci pantofii la mine.”
VIDEO Mihai Albu, despre cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, Iulia Albu, și cum a arătat nunta lor. „Eu aveam 42 și ea avea 23. Toate invitatele și-au făcut atunci pantofii la mine.”

Mihai Albu a vorbit despre cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, Iulia Albu, dar și cum a arătat evenimentul special pentru ei.

Mihai Albu, cunoscutul designer de pantofi, a avut o căsnicie cu Iulia Albu, pe care toată lumea o știe, însă drumurile lor s-au separat, iar iubirea dintre cei doi s-a stins. Aceștia au împreună și o fiică, ajunsă la vârsta adolescenței. Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, Mihai Albu a povestit cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, Iulia Albu, în cadrul unei petreceri între mai mulți prieteni, chemată și ea acolo.

S-au plăcut, însă impulsul a venit din partea Ritei Mureșan, cea cu care designerul lucra atunci și i-a spus că este timpul să se așeze la casa lui. Mihai  avea 43 de ani, iar Iulia 23 în momentul în care ei s-au întâlnit.  „Eu aveam 42 și ea avea 23. (Nr. Când a cunoscut-o pe Iulia Albu). Am cunoscut-o la o petrecere a unor prieteni. A venit acolo ca invitată, dar nu de prietenii mei, de alți prieteni.
E o persoană destul de cunoscută cea care a dat petrecere. Să zicem că ne-am plăcut, am intrat în vorbă, dar impulsul de a merge mai departe a fost din partea Ritei Mureșan. Ritei i-a plăcut mult de ea și mi-a zis: „așează te și tu la casa ta.” Cam așa.”,
a mărturisit Mihai Albu.

Toate invitatele de la nunta lui Mihai Albu cu Iulia au purtat creațiile lui

Citește și: A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Mihai Albu și Iulia Albu
Mihai Albu și Iulia Albu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Creatorul de pantofi a vorbit și despre evenimentul special din viața lor, iar acesta a mărturisit că a făcut pantofii miresei și încă peste 100 de perechi de pantofi, deoarece toate invitatele au dat atunci comandă la el.  „Atunci am făcut pantofii miresei și vreo 100 și ceva de perechi de pantofi. Toate invitatele și-au făcut atunci pantofii la mine. Pot să spun că am făcut o afacere.

La nuntă, toate femeile erau cu pantofii. Și la cum s-a dus vestea, nici nu au putut să nu își facă. Erau invitați, au apelat la serviciile mele, cumva am făcut creație la preț normal, nu am făcut lucruri mai artistice.”, a mai spus designerul de pantofi.

Iulia Albu
Iulia Albu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies