VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”
VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Mihai Albu a vorbit despre prietenia dintre el și Irinel Columbeanu, dar și cea dintre fostele partenere ale lor, Iulia Albu și Monica Gabor.

Mihai Albu a făcut mai multe destăinuiri, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, iar cunoscutul designer a vorbit despre prietenia cu Irinel Columbeanu, dar și cum a cunoscut-o pe Monica, cea care avea să-i devină parteneră de viață omului de afaceri. A văzut-o pentru prima dată când Irinel a adus-o la atelierul în care el lucra pentru a o încălța. I-a spus de atunci că nu vrea să facă publică relația lor, iar peste câteva luni, când a simțit asta, a declarat chiar el că este într-o relație.

Au continuat prietenia, chiar dacă cele două partenere de viață ale lor, Monica și Iulia, s-au certat.  „Nimeni nu știa că Irinel Columbeanu a intrat într-o relație. Nu auzise nimeni. A venit cu ea la mine (nr. cu Monica), la atelierul de îl aveam pe vremea aceea, să o încalțe și atunci am văzut-o pentru prima dată. A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o. Era foarte încântat atunci când a prezentat-o și m-a rugat să nu spun nimănui.
S-a aflat, a prezentat-o după aceea, dar au fost ceva luni înainte de a o prezenta. Noi am continuat prietenia noastră și ne-am făcut vizite, am ieșit la restaurante, petreceri aveam împreună, până într-o zi, când s-au certat. (Nr. Iulia cu Monica).  Eu l-am sunat atunci pe Irinel și i-am spus că noi nu avem nicio treabă cu cele două, s-au certat, treaba lor.”,
a spus Mihai Albu.

Mihai Albu, despre situația din prezent a lui Irinel Columbeanu

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Mihai Albu
Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Designerul spune că nu se aștepta la situația pe care o trăiește acum Irinel Columbeanu, iar aceștia au păstrat legătura, vorbesc, se sfătuiesc, însă nu la fel de mult ca înainte.

A mai adăugat că el a știut toți pașii pe care urma să-i facă omul de afaceri și mărturisește că avea un proiect nesigur în care investea totul.  „Eu cu Irinel, da (nr. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte. Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (nr. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum).
Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect.”,
a mai spus cunoscutul designer.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies