VIDEO Teodora și Robi au ajuns în camera roșie. Ce au discutat cei doi tineri. „Nu vreau să zic nimic, să dau ceva de înțeles, să las loc de interpretat.”

VIDEO Teodora și Robi au ajuns în camera roșie. Ce au discutat cei doi tineri. „Nu vreau să zic nimic, să dau ceva de înțeles, să las loc de interpretat.”
VIDEO Teodora și Robi au ajuns în camera roșie. Ce au discutat cei doi tineri. „Nu vreau să zic nimic, să dau ceva de înțeles, să las loc de interpretat.”

Teodora și Robi au ajuns să aibă o discuție în camera roșie. Cei doi au vorbit despre alegerile tinerei din ultima perioadă.

Teodora și Robi au ajuns în camera roșie și au avut o discuție, după ce tânărul a chemat-o. În timp ce mâncau o prăjitură, Robi a rugat-o pe Teodora să aibă un moment de confesiune și să spună ce anume își dorește cu adevărat să facă de acum înainte. Chiar dacă a existat un pupic între brunetă și Moldo, Robi este de părere că nu există o apropiere foarte mare între ei.

Robi: Gândește-te că sunt cel mai bun prieten al tău și ai un moment de confesiune și vreau să-mi spui ce vrei.

Teodora: În momentul de față nici eu nu știu ce vreau și dacă vreau ceva anume. Vreau să fiu ok. Nu pot să zic că nu eram ok și înainte, dar erau unele situații ciudate.

Uite, și cu Moldo, spre exemplu.

Robi: Cât de aproape poți să simți un om? Aduc lucrul acesta în discuție nu că vreau să îi pun bețe în roate sau ceva, că nu am făcut asta niciodată.

Teodora: Oricum nu ai cum.

Robi: De ce nu am cum?

Teodora: Pentru că eu mi-am dat seama ce fel de băiat e.

Robi: La modul că nu există o apropiere de drag între voi...

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Teodora: A, nu, să te pupi e de prietenie.

Robi: Ce pupat ați avut, că mă pupam așa cu fetele la grădiniță.

Teodora: Eu așa mă pup acum.

Teodora nu vrea să lase loc de interpretări între ea și Robi

Citește și: VIDEO Rebecca, replici acide la adresa lui Antoni. „El are bun simț două zile să pice bine.”

Teodora și Robi
Teodora și Robi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”

Teodora și-a menținut părerea și a spus că nu știe exact ce își dorește și nici nu vrea să numească un băiat anume. I se pare că a avut prea multe cunoașteri pentru o lună și chiar și prezența lui Robi o face să se simtă bine, însă nu vrea să lase loc de interpretări.

Teodora: Nu știu ce vreau exact.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Robi: Zi-mi un băiat care...

Teodora: Nu vreau să zic niciun băiat. Chiar asta îi ziceam și lui Casian. Într-o lună și un pic am avut deja două cunoașteri. E mult. Cu Patrick a fost așa o chestie, dar nu contează. A fost ceva pronunțat?

Robi: Cu Moldo ai fost într-o cunoaștere.

Teodora: Moldo, da.

Robi: Atât.

Teodora: Da, dacă se poate spune și așa. Nu vreau să mă pronunț cu nimic. Ce pot să zic? Și în privința ta. Ești o companie plăcută, îmi place să vorbesc cu tine, dar nu vreau să zic nimic, să dau ceva de înțeles, să las loc de interpretat.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies