Vine Apocalipsa! Fenomenul înfricoșător filmat în Marea Neagră VIDEO

Vine Apocalipsa! Fenomenul înfricoșător filmat în Marea Neagră  VIDEO
Vine Apocalipsa! Fenomenul înfricoșător filmat în Marea Neagră VIDEO

Deși despre Europa se știe că are climă temperat-continentală, fenomenele extreme nu mai sunt de ceva vreme o raritate, ci o obișnuință.

Mai multe tornade au fost filmate în Marea Neagră! Trombele marine și-au făcut apariția pe litoralul rusesc. Tornadele pe apă au fost surprinse în apropiere de Sochi, acolo unde au avut loc și Jocurile Olimpice de Iarnă, dar și la Gelendzhik şi Krasnodar.

Citeste si: Vorbeşti cu tine însuţi? Motivul halucinant pentru care faci acest lucru

Citeste si: Horoscop miercuri, 17 iulie. Lacrimi amare pentru o zodie greu încercată! Nu se mai termină!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Avertisment cutremurător! Scenariul TERIFIANT din The Day After Tomorrow devine realitate? Ce ne așteaptă în viitorul apropiat. E înfricoșător!

Fenomenele  extreme spectaculoase au fost filmate de mai mulți turiști aflați pe coasta rusă a Mării Negre. Astfel, nu departe de ţărm, oamenii au surprins trombe marine impresionante, care daca s-ar fi apropiat de țărm, ar fi creat un dezastru! 

Fenomenul înfricoșător filmat în Marea Neagră!

Și în România par să-și facă apariția din ce în ce mai des astfel de fenomene extreme. O nouă tornadă s-a format în țara noastră la Miercurea Ciuc, iar fenomenul meteo extrem a fost surprins de localnici. Fuiorul de apă și praf s-a format chiar săptămâna aceasta foarte aproape de oraș și a reprezentat deja a doua tornadă care a avut în ultimele 48 de ore, după cea de la Arad.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies