Vlad Gherman a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

vlad gherman si cristina ciobanasu despartire
Vlad Gherman a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Vestea despărțirii Cristinei Ciobănașu de Vlad Gherman a șocat pe toată lumea! Acum, actorul și-a luat bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu.

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei mai mulți și-i imaginau pe cei doi îndrăgostiți pășind împreună spre altar, însă tinerii au avut alt plan. Actorii și-au anunțat despărțirea printr-un videoclip postat pe o rețea de socializare, acolo unde sunt urmăriți de toți cei care îi iubesc. Acum, Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care a locuit atâta timp cu iubita lui, Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

După 9 ani în care s-au iubit ca în filme, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să o ia pe drumuri separate. Deși mulți au crezut că totul este doar o glumă, Vlad Gherman a confirmat totul! Și-a luat bagajele și a plecat din casa în care a locuit cu iubita lui. 

Citeste si: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani

Actorul a postat o fotografie pe rețelele de socializare  în care apărea cu bagajele făcute. Deși Vlad Gherman nu a explicat ce este cu acele genți, cei mai mulți cred că acesta este momentul în care tânărul pleacă din casa în care a locuit cu Cristina Ciobănașu.

vlad gherman si cristina ciobanasu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație[Sursa foto: Instagram Vlad Gherman]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari', a scris actorul.

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm.

Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris', a mai spus Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit despre calitățile și defectele lor

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au declarat că vor rămâne prieteni chiar dacă nu vor mai fi împreună. Pentru a le arăta fanilor cât de buni prieteni sunt, cei doi și-au etalat calitățile dar și defectele fiecăruia.

Citeste si: Rita Ora s-a despărțit de iubitul ei, producătorul Romain Gavras

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Cea mai mare calitate a Cristinei este seriozitatea. Poate că o să ziceți: „Asta nu e o calitate, dar în România zilelor noastre ESTE! Mereu își atrage în jurul ei oameni frumoși, oameni sinceri și mărinimoși, pentru că și ea, la rândul ei, este la fel, iar faptul că este extrem de serioasă în tot ceea ce face îi deschide foarte multe uși! Defect? Greu… Are atâtea defecte! (râde) Glumesc! Ahh… Știu! Are un „defect care mă omoară.

Dacă vrea să se trezească la 7 dimineața, își pune alarma la ora 6, iar de la 6.00 până la 7.00 o ține numai în snooze! Mai dormi dacă poți!„ a declarat Vlad Gherman.

vlad gherman a plecat de acasa
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Vlad Gherman]

„Vlad este o fire spontană. Ador asta la el! Este un lucru care nu s-a deteriorat de-a lungul relației noastre. Mereu vine cu idei de moment, creative, nebunești! Dacă vrea să facă ceva spontan, o face de parcă ar fi planificat momentul cu mult timp înainte. Dacă ar fi să zic ceva despre un posibil defect ar fi energia lui infinită. El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun„ a spus și Cristina Ciobănașu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gabriela Cristoiu, decizie fără precedent! Se desparte de iubitul turc, cel care a sechestrat-o!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Andreea Oprică, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a dezvăluit cine este noul ei iubit!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies