Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus! „La Matei Balș a fost indentificat un nou virus!”

Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus
Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trage un semnal de alarmă cu privire la noua tulpină de coronavirus.

Vlad Voiculescu a făcut declarații de ultimă oră cu privire la tulpina africană a virusului Sars-Cov-2. Ministrul Sănătății susține că noul virus a fost detectat la spitalul Matei Balș, răspândirea acestuia având efecte dezastruoase pentru români și nu numai.

Se pare că pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, întrucât noile tulpini apărute amenință umanitatea, fiind mult mai periculoase decât cele deja cunoscute.

Restricțiile devin din ce în ce mai dure și în acest moment, nu se poate lua în considerare o relaxare până când virusul nu este anihilat în totalitate.

Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus!

„Am stabilit cum se va face secvențierea. Avem de-a face practic cu un nou virus și astăzi la Matei Balș a fost indentificat un nou virus cu tulpina africană”,  a declarat Vlad Voiculescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce spun epidemiologii despre tulpina britanică: "E vorba de o transmitere comunitară"

Jurnalista Liana Alexandru a fost infectată cu noua tulpină a virusului Sars-Cov-2

Liana Alexandru este prima româncă infectată cu tulpina africană a virusului Sars-Cov-2.

Aceasta îndeamnă românii să se vaccineze pentru a nu ajunge să treacă prin boală și izolare.

Citeste si: Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții! „Să fie atenți…”

„După o lună de arest la domiciliu, carantinată apoi infectată cu SARS-Cov2, am ajuns astăzi la Jilava. Pare greu de crezut, dar după ce am avut tulpina sud-africană care m-a doborât cu o formă ușoară, anticorpii nu s-au putut ridica la un prag minim.

Deci, nu am imunitate.

Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus!

Azi, am făcut prima doză cu Moderna. În drum spre casă, am auzit la radio anunțul că persoanele vaccinate nu transmit mai departe virusul SARS- Cov2. Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până aici. Oriunde găsiți loc, mergeți și vaccinați-vă! Ce folos să treceți inutil ca mine prin boală? În cazul în care reușiți să treceți de ea… Le mulțumesc asistentelor, dar mai ales medicului care, deși e pensionar, vine special din București să supravegheze pacienții în centrul temporar de la Jilava.

Hai, liberare!”   a declarat aceasta, potrivit romaniatv.net.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies