Vlad Voiculescu, despre carantina de Paște în București: "Nu trăim într-o nouă realitate"

vlad voiculescu declaratii
Vlad Voiculescu a făcut declarații cu privire la carantinarea Bucureștiului de Paște

Vlad Voiculescu a făcut un anunț important pentru bucureșteni! Capitala nu va intra în carantină de Paște.

Publicarea în Monitorul Oficial a noilor criterii de carantinare i-a speriat pe Bucureșteni. Astfel, Vlad Voiculescu a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare în care spune ce se va întâmpla în Capitală de Paște.

Vlad Voiculescu, despre carantina de Paște în București

Vlad Voiculescu a ținut să-i liniștească pe bucureșteni și a declarat că nu va exista carantină de Paște, așa cum se aștepta.

„Bucureștiul NU se carantineaza de Paști. S-au publicat noile criterii de carantinare a localităților. Nu trăim într-o nouă realitate, doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localități. 

Citeste si: Vlad Voiculescu, declarații de ultimă oră despre noua tulpină de coronavirus! „La Matei Balș a fost indentificat un nou virus!”

vlad voiculescu carantina bucuresti
Vlad Voiculescu spune că nu va exista carantină de Paște[Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nivelul de testare Covid19 devine unul dintre factorii principali, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI. Se definește de asemenea carantinarea zonală. Ca și până acum, decizia de carantinare se ia pe baza mai multor factori, și nu automat. Și

nu, noile criterii nu duc la carantinarea Capitalei de Paște la fel cum nu duceau nici cele vechi. Niciuna dintre deciziile deja anunțate ale guvernului nu se schimbă”, a declarat Ministrul Sănătății pe pagina personală de Facebook.

În ceea ce privește localitățile din jurul Capitalei, situația nu stă tocmai bine având în vedere că incidența este foarte mare.

Citeste si: Dr. Adrian Marinescu, despre reacţiile adverse după vaccinul COVID, la 24 de ore după injectare: „Vă pot da exemplul meu”

„Șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul Șefului DSU nr. 6984 din 13.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, județul Ilfov, începând cu data de 13.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile”, se arată într-un comunicat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

vlad voiculescu declaratii carantina bucuresti
Vlad Voiculescu a făcut anunțul legat de carantină[Sursa foto: Facebook Vlad Voiculescu]

Ordinul publicat în Monitorul Oficial, face referire la carantinarea localităților, acolo unde nivelul de testare pentru COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI.  

„Acest ordin intră în atribuțiile mele și era normal ca eu să-l semnez. Nu pică din cer, e un ordin pentru care am început discuțiile în urmă cu o lună, am avut discuții cu reprezentanți ai INSP și DSU.

Au fost două zile de discuții, atunci chiar s-a comentat în presă pe marginea acestor criterii de carantinare. Am agreat o formă finală pe care am supus-o ulterior discuției în Comitetul Tehnico-Științific. A fost o singură remarcă privind raportarea la 50.000 de oameni sau 100.000 de oameni ca reper (la numărul de teste, n.r.), însă toți membrii participanți au avut ocazia să-și exprime punctul de vedere și s-a votat această formă finală”, a declarat Andreea Moldovan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Liber la vacanțe în Grecia din 16 aprilie! Ce reguli trebuie respectate?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies