Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină. Cu ce s-a confruntat solista: „Eram panicată. Am luat-o razna”

Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină
Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină

Foarte activă pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor prin ce a trecut în urmă cu scurt timp. Ce se întâmplă, mai exact, cu sarcina?

Vlăduța Lupău este pe cale să devină mămică și este foarte atentă cu absolut tot ceea ce face în această perioadă. Vedeta are la la activ, din păcate, două sarcini pierdute, dar se pare că destinul a fost de partea ei de această dată. Atât ea, cât și partenerul de viață, Adi Rus, vor deveni părinți în doar câteva luni, și nu își mai încap în piele de fericire.

Chiar și așa, lucrurile se pot complica oricând, spune vedeta, iar experiențele neplăcute se pare că nu mai încetează să apară. Ce a pățit Vlăduța Lupău în urmă cu doar câteva zile?

Citeste si: "Am avut încă două sarcini care s-au pierdut" Declaraţiile cutremurătoare ale Vlăduţei Lupău. Artista va deveni mămică pentru prima oară

Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină
Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină[Sursa foto: Instagram]

Vlăduța Lupău, despre experiențele din timpul sarcinii

Vedeta va aduce pe lume primul copil la începutul toamnei, iar până atunci vrea cu orice preț să monitorizeze sarcina din aproape în aproape, pentru a se asuigura că totul funcționează în parametrii normali. A ajuns pe mâna celor mai buni medici din țară, însă experiențele neplăcute par să nu se mai termine.

„Sunt fericită! Bebe e bine și frumos... Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor, mi-a explicat mură-n gură totul.

Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe, mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a povestit vedeta pe contul oficial de Instagram

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toate că ultima consultație la medic i-a adus doar motive de fericire, Vlăduța Lupău s-a gândit că ar fi bine să le povestească fanilor și experiențele mai puțin plăcute din cabinetele profesioniștilor.

Până să-i cunoască pe specialiștii care i-au satisfăcut toate curiozitățile despre sarcină, artista a trecut prin mai multe momente dificile.

„Eu mai am o experiență super nașpa de acum câteva săptămâni din București. Eram panicată și sigur multe fete sunt la fel ca mine. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, pentru că mi se părea că nu am burta dimineața. Am luat-o razna și am zis că imi fac rapid o programare la un doctor...bun.

Ajung acolo și omul nu avea halat, nu mi-a explicat absolut nimic, ci doar dacă îl întrebam ceva din ce mai știam.

Mi-a luat o căruță de bani, peste 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare foarte mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine, mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu.

Mă gândeam că dacă dai peste unu de ală, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, le-a povestit ea fanilor, vizibil dezamăgită de anumiți medici.

Citeste si: Vlăduța Lupău o să fie mămică de băiat! „Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină
Vlăduța Lupău, clipe dificile în a cincea lună de sarcină[Sursa foto: Instagram]

Vlăduța Lupău a mai pierdut două sarcini în trecut

Lucrurile în viața ei se desfășoară mai bine ca niciodată, acum că este pe cale să devină mămică pentru prima oară, iar toate consultațiile la medic îi oferă cele mai bune rezultate. În trecut, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu momente extrem de dificile. După ce a pierdut două sarcini, aceasta a aflat că suferă de endometrioză, lucru care a devastat-o din toate punctele de vedere.

Deși nu și-a dorit să împărtășească aceste amintiri cu nimeni, solista și-a făcut până la urmă curaj și a povestit prin ce a putut să treacă în drumul ei de a deveni mămică.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.(...) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(...) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(...) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză”, a povestit ea într-un podcast realizat de Mihai Morar.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Prezentatoarea Ana Maria Păcuraru s-a căsătorit! „Pentru totdeauna!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies