Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair. Artista a avut parte de momente emoționante

Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair. Artista a avut parte de momente emoționante
Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair. Artista a avut parte de momente emoționante

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste, iar în urmă cu o zi, a avut loc botezul băiețelului său, Iair. Ea și Adi Rus, partenerul său, au pregătit o petrecere de excepție pentru toți cei care au participat la marele eveniment important din viața lor.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au avut o seară plină de emoții, deoarece micuțul Iair a fost botezat, iar petrecerea de după a fost una de milioane, cu foarte multe persoane care le-au fost alături la importantul eveniment din viața celor doi.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

Vlăduța Lupău, petrecere de milioane, după botezul micuțului Iair

Proaspăta mămică a avut emoții uriașe la botezul celui mic, eveniment care a avut loc în Cluj-Napoca pe data de 27 septembrie 2002, iar nașii pe care cei doi i-au ales au fost artista Olguța Berbec și Remus Novak.

Cuplul a pregătit o petrecere de-a dreptul excepțională, iar atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu, care nu a venit singur, ci cu iubita lui Marymar.

Din imaginile pe care artista le-a făcut publice pe rețelele de socializare se poate observa că s-au distrat de minune, atât ea și Adi Rus, cât și ceilalți invitați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vlăduța Lupău a postat o imagine de familie, unde a scris un mesaj emoționant pentru cel mic: „ De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea

noast ră!”

Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair.
Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a reluat evenimentele. Cu cine își lasă bebelușul și ce îi dă să mănânce

Care a fost primul mesaj al artistei, după marele eveniment

După marea petrecere, artista a vrut să mulțumească tuturor care i-au fost alături la acest eveniment important pentru ea și pentru familia ei.

Ea a spus că i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru această zi și își dorește să le mulțumească și celor prezenți, deoarece a avut parte de oameni minunați la petrecere.

„Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit Dumnezeule pentru această zi! Iar acum vreau să vă mulțumesc vouă… tuturor celor care ne-ați fost alături în cea mai importantă zi din viața noastră! Am avut parte de oameni minunați alături și de un eveniment extraordinar! Cu prețuire, Iair, Vlăduța și Adi!”, este

mesajul publicat de artistă pe Instagram, în această dimineață.

Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair.
Vlăduța Lupău l-a botezat pe micuțul Iair.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce surpriză a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei. Vedeta a fost externată din maternitate și a ajuns acasă



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vlăduța Lupău și-a reluat evenimentele. Cu cine își lasă bebelușul și ce îi dă să mănânce

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies