Vlogger-ul Denis Petcu spune adevărul despre Alexandra: "”O să-i împrospătez memoria cu niște filmări”

Alexandra și Denis Petcu
Alexandra de la Puterea Dragostei și vloggerul Denis Petcu

Alexandra, concurenta de la Puterea Dragostei a negat aventura avută cu Denis Petcu. Vloggerul scoate la iveală adevărul

Blonda de la "Puterea dragostei", Alexandra, a negat că ar fi avut o noapte de iubire cu vlogger-ul Denis Petcu. Bărbatul, însă, continuă să facă afirmaţii afirmaţii şocante!

Denis Petcu îi reamintește Alexandrei Petcu despre aventura pe care ar fi avut-o

”Am aflat cu surprindere că Alexandra de la Puterea Dragostei nu mă mai cunoaște. Adică nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, cum se spune în popor.

Poate ar trebui să-i reîmprospătez memoria cu niște filmări de pe camerele de supraveghere de la hotel, ce-o să facă dacă fac rost de ele și le arăt pe vlog? Sau poate își aduce aminte de ce am stat ore întregi la telefon, că există lista apelurilor!, spune Denis.

celebrul vlogger Denis Petcu
Denis Petcu este vlogger[Sursa foto: Captură KANAL D]

De asemenea, vlogger-ul a mai povestit: "Până acum am fost ”Denis”, acum, brusc, am devenit ”acest individ” și zice că nu o atrag.

Păi dacă eu sunt un ”individ”, atunci ea cine este? Că dacă îi dai jos machiajul, nu o mai recunoști. Uite, las fotografia asta la voi, poate își amintește exact cine este și îi revine și memoria în legătură și în legătură cu relația cu mine. E o poză mai veche, dar cam așa arată și acum fără machiaj”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Viața Alexandrei de la Puterea Dragostei

Alexandra de la Puterea Dragostei susține că a intrat în competiție cu gânduri mari, și anume să se căsătorească și să găsească pe cineva care să o iubească cu adevărat. Concurenta a fost sinceră încă de la început și a recunoscut că a mai fost măritată și că are un copil.

Alexandra de laPuterea Dragostei
frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenta de la "Puterea Dragostei" este născută în Vaslui, dar locuiește în București. Aceasta mărturisește că își dorește o carieră în social media și că este o persoană extrem de muncitoare, dar și sufletistă.

Protagonista noastră mai menționează că bărbatul pe care l-ar dori alături de ea ar trebui să fie fidel, dar și cu suflet mare.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ilinca Vandici: „În două luni vine bebe!” Vedeta este în culmea fericirii!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies