“Vreau acasă mai repede!” Unde a fost jefuită Camelia Potec. Fosta sportivă a trăit clipe de coșmar!

“Vreau acasă mai repede!” Unde a fost jefuită Camelia Potec. Fosta sportivă a trăit clipe de coșmar!
“Vreau acasă mai repede!” Unde a fost jefuită Camelia Potec. Fosta sportivă a trăit clipe de coșmar!

Camelia Potec a traversat momente cumplite în timp ce se afla într-o vacanță în Barcelona, după ce a fost jefuită și a rămas fără câteva bagaje. Iată ce a pățit fosta mare campioană a României!

În urmă cu puțin timp, Camelia Potec a hotărât să posteze în mediul online mesajul „Jefuită la Barcelona”, prin care le-a mărturisit admiratorilor săi că a fost victima unor hoți în Barcelona. Din spusele fostei sportive, mașina închiriată de aceasta în capitala Spaniei ar fi avut daune grave, iar din acest motiv jefuitorii au furat bagajele după ce au reușit să spargă luneta mașinii.

Camelia Potec, victima unor hoți în Barcelona

Din nefericire, președintele Federației Române de Natație Pantatlon Modern a traversat clipe de coșmar după ce a fost jefuită. Cu toate astea, blondina este teafără, însă a urcat în primul avion către România, după ce a dat declarații la poliție. Mai mult decât atât, Camelia Potec a povestit pe rețelele de socializare întreaga acțiune, precizând că nu mai este în posesia câtorva bagaje.

„Au distrus mașina închiriată. Sunt bine… mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declarațiile la poliție şi…Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede!”, a completat Camelia Potec pe Instagram.

Citește și: “Vine bebe?” Este sau nu însărcinată, iubita lui Culiță Sterp? Vedeta le-a răspuns fanilor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Unde a fost jefuită Camelia Potec[Sursa foto: Instagram]

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Atena 2004, este în prezent președinte al Federației Române de Natație și Pantatlon Modern, după ce a luat decizia de a se retrage din activitatea sportivă. Aceasta a reușit să aducă țării noastre o medalie de aur la Campionatele Europene de la Istanbul 1999, unde a câștigat probele de 200 și 400 de metri liber.

Totodată, sportiva a primit aur la Jocurile Olimpice Atena 2004, unde a cucerit proba de 200 de metri liber și se mândrește cu un număr total de 21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice (1-0-0), trei la Mondiale (0-1-2) și 17 la Europene (4-3-10).

„Sunt un manager de federație fericit, mândru și care-și dorește mereu mai mult. Vreau să dezvolt echipa natației românești din care fac parte cluburile afiliate, antrenorii dedicați natației, sportivii și oamenii din federație.


Nu-mi place să mă culc pe o ureche, vreau să reușim să aducem mult visata medalie olimpică, o medalie pentru care muncesc, zilnic, ca manager. Chiar dacă pare că mai e puțin până la Jocurile Olimpice, de fapt, mai e mult de muncă.”, declara ea, acum ceva timp.

Citește și: „Am uitat să vă zic.” Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei

Unde a fost jefuită Camelia Potec[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Rușine.” Adda, criticată pentru cum îl tratează pe soțul său. Artista a primit numeroase mesaje în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies