“Vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor!”. Care a fost ultimul mesaj transmis de Iulian Juncănaru, înainte de a se stinge din viață

iulian juncanaru a murit
A fost descoperit ultimul mesajul transmis de către Iulian Juncănaru pentru apropiații săi

A fost descoperit ultimul mesajul transmis de către Iulian Juncănaru pentru apropiații săi.

Anunțul cu privire la decesul acestuia a fost făcut de apropiați și de reprezentanții clinicii, după ce a fost găsit fără suflare, iar echipa de salvatori nu a putut face nimic pentru a-I salva viața. În ciuda faptului că nu este cunoscută cu exactitate cauza decesului medicului stomatolog, alta decât faptul că ar fi suferit un stop cardio-respirator, a fost descoperit ultimul mesaj transmis de către acesta, pentru prietenii săi.

ultimul mesaj al lui iulian juncanaru
A fost descoperit ultimul mesajul transmis de către Iulian Juncănaru pentru apropiații săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

 

Ce i-a rugat Iulian Juncănaru pe apropia ți

Medicul stomatolog Iulian Juncănaru avea vârsta de doar 39 de ani, atunci când, cu puțin timp în urmă, s-a stins din viață, fiind găsit fără suflare, în apartamentul său.

Acesta se mândrea cu cariera pe care o avea, în special datorită faptului că devenise cunoscut în profesia sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În plus, Iulian Juncănaru a participat și la o emisiune TV culinară, acolo unde a avut un adevărat succes. Acesta devenise din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare, putând astfel să formeze o strânsă legătură cu cei din mediul online.

Acesta este și motivul pentru care, prin intermediul ultimului său mesaj, publicat pe pagina de Facebook, acesta a avut o rugăminte legată de colegii săi de la clinica la care lucra.

decesul lui iulian juncanaru
A fost descoperit ultimul mesajul transmis de către Iulian Juncănaru pentru apropiații săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie." Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican

" Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri.

Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare!

Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiți mie. Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simțit la clinică și ce v-a impresionat, le puteți scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!", a fost mesajul acestuia,

de pe pagina sa de Facebook.

iulian juncanaru emisiune culinara
A fost descoperit ultimul mesajul transmis de către Iulian Juncănaru pentru apropiații săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală!”. Care sunt sfaturile pe care Andreea Marin le oferă tinerelor din ziua de astăzi



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies